Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
#1 Szerintem egyáltalán nem erről van szó. Ráadásul nem tudom, hogy ebben mi lenne a jutalom, a gyűrű? Hú. Bemegy a boltba, és vesz magának. Szerintem ez a kérdező inkább azt nehezményezi, hogy a barátja nem kötelezi el magát mellette, hanem "csak úgy" együtt van vele mindenféle tervek nélkül.
A kérdezőnek: Általában ez így van az életben, de gondolkozz el a saját kapcsolatodon is. Például hogy a pasid egyáltalán jó dolognak tartja-e a házasságot, vagy ellenzi azzal a címszóval, hogy fölösleges hülyeség. Ha pedig így nem jó neked a kapcsolat, akkor lépni kell, mert 5 évig nem fogott ám senki pisztolyt a fejedhez, hogy vele legyél.
Az más kérdés, hogy a pasinak mennyire lesz szép a házassága, ahol a többi csávó (és esetleg a többiektől született gyerekek) is résztvevők. :"D
22/N
De, elgondolkodtató és szomorú.
Sokszor egyébként akkor becsülnék meg a másikat, amikor már késő, nem elérhető..
Teljesen felesleges azt nézni, hogy a Jucikát elveszik, engem meg nem, pedig én rendesebb vagyok. Az ő kapcsolatuk nem befolyásolja a tiéteket, nincs eljegyzési limit bevezetve az országban. A másik férfi szerelmes és a barátnőjével képzeli el a jövőjét, hisz a házasságban (még ha jelen esetben téved is). A te párodban ezek közül valamelyik hiányzik.
A férjem előttem 10 évig élt együtt valakivel, de sosem vette el, engem meg 2 év után igen. Pedig nem vagyok se jobb, se rosszabb, mint az exe.
Én is tapasztaltam már hasonlót, de nem érdemes a másikhoz hasonlítgatni magunkat, mert attól nem leszünk előrébb.
"5 éve együtt élünk, mosok, főzök, takarítok rá"
Már 5 éve megkap mindent, papír nélkül is. De ha valami mégsem tetszene neki, akkor következmények nélkül leléphet. Miért venne el? Neki ez így pont nagyon kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!