Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Mostanában derült ki, hogy a barátom egyik munkatársa feleségül veszi a barátnőjét. Ezzel nem is lenne baj, de a lány hetente mással csalja, csak a munkahelyükről lefeküdt vagy 10 emberrel... A srác nem hajlandó "elhinni" a pletykákat, pedig az egyiktől még terhes is lett, amit végül elvetetett... Nekik már van egy gyerekük, kb 1 hónap járás után sikerült összehozniuk. Ezzel szemben itt vagyok én, 5 éve együtt élünk, mosok, főzök, takarítok rá, eszembe se jutna megcsalni, főiskolát végeztem, van rendes munkahelyem, mégsem akar elvenni... Nem elgondolkodtató, hogy a tényleg buta, iskolázatlan, sajnos elég büdös, mindenre alkalmatlan, folyamatosan félrekefélő lányt miért jut eszébe elvenni valakinek, míg engem, aki "normális" vagyok, 5 év után sem?
2018. márc. 10. 15:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
11%
És te csak a jutalomért vagy rendes?
2018. márc. 10. 15:50
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem gondolom úgy, hogy az esküvőnek jutalomnak kéne lennie, ez már alapból lehangol... Pedig sajnos itt a helyzetemben úgy néz ki, hogy így van. Egyébként magam miatt vagyok "rendes".
2018. márc. 10. 15:53
 3/18 anonim ***** válasza:

#1 Szerintem egyáltalán nem erről van szó. Ráadásul nem tudom, hogy ebben mi lenne a jutalom, a gyűrű? Hú. Bemegy a boltba, és vesz magának. Szerintem ez a kérdező inkább azt nehezményezi, hogy a barátja nem kötelezi el magát mellette, hanem "csak úgy" együtt van vele mindenféle tervek nélkül.

A kérdezőnek: Általában ez így van az életben, de gondolkozz el a saját kapcsolatodon is. Például hogy a pasid egyáltalán jó dolognak tartja-e a házasságot, vagy ellenzi azzal a címszóval, hogy fölösleges hülyeség. Ha pedig így nem jó neked a kapcsolat, akkor lépni kell, mert 5 évig nem fogott ám senki pisztolyt a fejedhez, hogy vele legyél.

Az más kérdés, hogy a pasinak mennyire lesz szép a házassága, ahol a többi csávó (és esetleg a többiektől született gyerekek) is résztvevők. :"D

22/N

2018. márc. 10. 15:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

De, elgondolkodtató és szomorú.

Sokszor egyébként akkor becsülnék meg a másikat, amikor már késő, nem elérhető..

2018. márc. 10. 15:58
 5/18 anonim ***** válasza:
48%
Én semmiképp sem hasonlítgatnám magam más nőhöz, pláne nem egy ilyenhez. Te is jobban tennéd, ha a saját házad táján söpörnél, mert úgy tűnik, van mit....
2018. márc. 10. 16:09
 6/18 anonim ***** válasza:
A párod nem az a másik férfi, másképp gondolkodik ...
2018. márc. 10. 16:29
 7/18 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszadó, rendkívül arrogánsan írsz! Kérdező, nem vagyok a te helyzetedben de próbállak megérteni. Nekem is nagyon rosszul esne, ha így viselkedne velem a párom. Szoktatok beszélni a házasság kérdéséről és gyerekvállalásról? Mennyi idős vagy és párod mennyi? Vannak rendes nők is, akik feleségek, de bizony én is sok ellenpéldát látok a környezetemben. Feleségek, akik úgy beszélnek a férjükkel mások előtt, mint a kutyával és még sorolhatnám.
2018. márc. 10. 16:33
 8/18 anonim ***** válasza:
A 16:09-es válaszírónak szólt az arrogáns jelző...
2018. márc. 10. 16:34
 9/18 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges azt nézni, hogy a Jucikát elveszik, engem meg nem, pedig én rendesebb vagyok. Az ő kapcsolatuk nem befolyásolja a tiéteket, nincs eljegyzési limit bevezetve az országban. A másik férfi szerelmes és a barátnőjével képzeli el a jövőjét, hisz a házasságban (még ha jelen esetben téved is). A te párodban ezek közül valamelyik hiányzik.

A férjem előttem 10 évig élt együtt valakivel, de sosem vette el, engem meg 2 év után igen. Pedig nem vagyok se jobb, se rosszabb, mint az exe.

2018. márc. 10. 16:36
 10/18 anonim ***** válasza:

Én is tapasztaltam már hasonlót, de nem érdemes a másikhoz hasonlítgatni magunkat, mert attól nem leszünk előrébb.

"5 éve együtt élünk, mosok, főzök, takarítok rá"

Már 5 éve megkap mindent, papír nélkül is. De ha valami mégsem tetszene neki, akkor következmények nélkül leléphet. Miért venne el? Neki ez így pont nagyon kényelmes.

2018. márc. 10. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!