Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meg akarom kérni a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom kérni a barátnőm kezét. Tudnátok jó helyeket hogy hova menjünk? 25f

Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 12:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha Budapesten éltek, és szerettek kirándulni, akkor én javaslom Normafát, a János-hegyi kilátót, vagy a Budaörsi kopárokat. Mind nagyon szép, nyugis hely és ott igazán emlékezetes maradna, nincs sok ember sem, főleg ilyenkor.

Esetleg Dobogókő, az sincs messze, vagy a Rám-szakadék, bár nem tudom ilyen időben mennyire járható.

De ha nem zavar a tömeg, akkor bármelyik belvárosi étterem, vagy a Budai vár környéke is remek választás.

Sok boldogságot! :)

2018. febr. 18. 12:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Ja, és a Libegőt! Ott is simán el tudom képzelni, meglepő lenne. :)))
2018. febr. 18. 12:47
 3/12 anonim ***** válasza:

Ő milyen típus?

Mert van, aki szereti, ha felhajtás közepette, más elvonulna...

Egyáltalán hová valósiak vagytok?

Én örülnék, ha túra közben kérne meg, vagy elmennénk valahová nyaralni - nem kell Róma, ilyesmi -, és ott, pl. késő este a Balcsiparton.

2018. febr. 18. 17:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Budapesten élünk.
2018. febr. 18. 17:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én arra szavazok, hogy próbálj olyan helyet találni, ami sokat jelent nektek, ahova emlékek fűznek.

Mi pl rengeteget jártunk fel a Budai várba, sok emlékünk fűződik hozzá, megvannak ott a kedvenc helyeink, ezért a férjem ott kérte meg a kezem

2018. febr. 19. 11:57
 6/12 anonim ***** válasza:

A libegő nagyon jó ötlet.

De valóban,a párod érdeklődése a fontos.

Én például nem szeretném ha bárki más körülöttünk lenne. Kettesben szeretném,merr nekem ez egy meghitt pillanat.

2018. febr. 19. 18:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Én pl. otthon szeretném egy közös megbeszélés után, közös döntésként és nem letérdelős jelenettel.

De lehet, hogy a barátnőd a Wembley-ben szeretné 80 ezer ember előtt bekonferálva verssel és zenével. Tudom, szélsőség, csak azt akartam érzékeltetni, hogy ez egyénenként más, ezért érdemes vele erről beszélni.

2018. febr. 19. 22:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem zavarnának ha lennének körülöttünk.
2018. febr. 20. 12:42
 9/12 anonim válasza:
Foglalj egy nagyon olcsó repjegyet, reggel menjetek el Rómába vagy valahova, este jöttök vissza. Közbe meg lánykérés a római főtéren. De nőnapon vidd ell ajándékba vagy ilyesmi,h ne gondolja lánykérés lesz. Kell a fedősztori.
2018. febr. 21. 07:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Lehet h névnapján március 20.-án megyünk valahova és akkor nem gondolja h lánykérés lesz. Addig még van időm kitalálni hova menjünk.
2018. febr. 21. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!