Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarom kérni a barátnőm kezét. Tudnátok jó helyeket hogy hova menjünk? 25f
Ha Budapesten éltek, és szerettek kirándulni, akkor én javaslom Normafát, a János-hegyi kilátót, vagy a Budaörsi kopárokat. Mind nagyon szép, nyugis hely és ott igazán emlékezetes maradna, nincs sok ember sem, főleg ilyenkor.
Esetleg Dobogókő, az sincs messze, vagy a Rám-szakadék, bár nem tudom ilyen időben mennyire járható.
De ha nem zavar a tömeg, akkor bármelyik belvárosi étterem, vagy a Budai vár környéke is remek választás.
Sok boldogságot! :)
Ő milyen típus?
Mert van, aki szereti, ha felhajtás közepette, más elvonulna...
Egyáltalán hová valósiak vagytok?
Én örülnék, ha túra közben kérne meg, vagy elmennénk valahová nyaralni - nem kell Róma, ilyesmi -, és ott, pl. késő este a Balcsiparton.
Én arra szavazok, hogy próbálj olyan helyet találni, ami sokat jelent nektek, ahova emlékek fűznek.
Mi pl rengeteget jártunk fel a Budai várba, sok emlékünk fűződik hozzá, megvannak ott a kedvenc helyeink, ezért a férjem ott kérte meg a kezem
A libegő nagyon jó ötlet.
De valóban,a párod érdeklődése a fontos.
Én például nem szeretném ha bárki más körülöttünk lenne. Kettesben szeretném,merr nekem ez egy meghitt pillanat.
Én pl. otthon szeretném egy közös megbeszélés után, közös döntésként és nem letérdelős jelenettel.
De lehet, hogy a barátnőd a Wembley-ben szeretné 80 ezer ember előtt bekonferálva verssel és zenével. Tudom, szélsőség, csak azt akartam érzékeltetni, hogy ez egyénenként más, ezért érdemes vele erről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!