Hová menjünk hosszú hétvégére? Ajánlanátok nekünk jó helyeket itt Magyarországon?
Nézd meg ezt a linket!! Én nagyon szeretem, mert olcsó a szállás és az étterme nagyon finom!De nincs a közelben semmi, de semmi. De viszont nagyon jó a levegő. Ide akkor szoktunk menni, amikor már nagyon tele a hócipőnk, és egy kis nyugi kell.
(egy kis off: Én is ugyanezt a kérdést akartam kiírni, esetleg te tudnál nekem vmit ajánlani, ahol a környéken azért van egy kis élet meg látnivaló?)
Kedves 1.!
Mi az, hogy nincs a közelben semmi??? A gemenci erdő az pl. csodálatos, aztán ott van egy köpésre Mohács, vagy a tolnai vagy a villányi borvidék sok-sok finom szőlővel és borral! Éppen aktuális lesz! (Ja hogy 10 perces sétával nem érhető el semmi? az lehet esetleg - de szerintem nincs olyan hely, ahová nem érdemes ellátogatni valamiért)
Kedves 2!
Nincs a közelben semmi sem= szeptembertől nagyon kihalt hely és nincs élet, pezsgés; így értettem. A 10 perces séta meg legyen inkább 20 perc, és akkor még mindig nincs semmi.
Baját ajánlom. nemrég voltam a párommal, a Hotel Duna Welnessben szálltunk meg, 38.000 Ft volt 3 éj félpanzióval, ingyenes welnesshasználattal. A kaja isteni volt.
A környék gyönyörű, a Sugovica parton el lehet sétálni a Duná-ig, csodálatos táj. Szemben van a sziget, az is kellems, és lélegzetelállító körbesétálni. A rakparton jó vendéglők vannak, külömböző konyhák egymás mellett. Mexikói, olasz, amerikai.
És festői a belváros is, a közeli gemenci erdőről nem is beszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!