Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valakit eljegyeztek ma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakit eljegyeztek ma?

Figyelt kérdés
2018. febr. 14. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

Hát engem sajnos pont Valentin napon jegyeztek el 9 éve. De a párom annyira nem tartja az ünnepeket, hogy fogalmam nem volt róla, hogy Valentin napon fog megtörténni az eljegyzés, ahol a szüleimtől is megkérte a kezemet. (Előtte már tőlem megkérte egy héttel kb.)

És nagyon szar, hogy ekkor volt az eljegyzésünk, mert azóta sem köszönt fel sem szülinapomon, sem Valentin napon, amit magasról tojnék le, mert nem érdekel, de így, hogy még külön tudom, hogy nekünk még az eljegyzésünk is akkor volt, (amire idén is rácsodálkozott, mert a kislányomnak említettem) így irtó szarul esik. Nőnapra szokott hozni virágot, és ezzel el van intézve.

Néha gondolkodom a váláson, például Valentin napon, és a szülinapomon.. egyszer lehet rá is szánom magam..

Bocsi, hogy ilyen hangulatromboló voltam.

2018. febr. 15. 10:52
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

# 11 Nem akarom védeni a férjedet, de én is magasról tojok a születésnapokra, névnapokra meg effélékre. A munkatársaim pl. ki is közösítettek amiatt, hogy nem adok pénzt ilyen közös névnapozásokba. Egyszerűen vannak emberek, akiket ez nem érdekel.

Azonban annyit megtehetne, hogy téged felköszönt. Nekem a papám volt ilyen, vérig sértődött ha elfelejtettem felköszönteni. Nem tart sokáig beállítani egy emlékeztetőt telefonra, ha a másik félnek ez ilyen sokat jelent.

Csak emiatt hülyeség elválni szerintem, de ha másban is ilyen közönyös és lesz@r téged, akkor már érdemes megtenni.

2018. febr. 15. 13:27
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
Nekem 2 ismerősöm
2018. febr. 15. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz mondjuk ritka bugrisnak kell lenni, hogy az ember a szülinapján ne köszöntse fel a párját. Ilyenkor hálát adok az égnek, hogy olyan férjem van aki nem hogy felköszönt, még közösen szabadnapot is veszünk ki, hogy együtt lehessünk. Legalább kevésbé vagyok szomorú, hogy öregszem. Névnapozást nem tartunk így, de felköszöntjük egymást akkor is, valentin napot nem tartunk, nincs aznap évfordulónk, se névnapunk, sem semmi más, egy tök átlagos nap. Divatból meg pláne nem fogjuk ünnepelni, csak mert a tömeg azt csinálja.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, az ismerőseimnél 4 esetben láttam valentinnapos eljegyzést, ebből 3 a napokban osztotta meg, hogy terhes.... Ennél már tényleg csak a karácsonyi eljegyzés közhelyesebb.

2018. febr. 15. 19:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.a kérdést pusztán kiváncsiságból tettem fel,mivel én sem láttam egy posztot sem eljegyzésről,pedig számítottam rá,higy ezzel lesz tele a facebook :) egyébként rühellem az ünnepnaphoz kötött eljegyést,pláne a kárácsonyi meg Valentin napi eljegyzést.szerencsére a párom is így van ezzel,és egy sima napon fog megkérni,amikor nem is számítok rá.mindenesetre gratulálok azokak akiket Valentin napon kértek meg.
2018. febr. 15. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!