Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves a párom. Friss kapcsolat. Az első randi óta azt hajtogatja, hogy 4-5 év együttjárás kell, nem szabad elkapkodni az összeköltözést, házasságot. Hogy tudnám siettetni?
Friss kapcsolatban nem szabad ezt még siettetni, meg egyébként amúgy sem.
Ha sietteted, könnyen lehet, hogy volt kapcsolat lesz a friss kapcsiból.
a fene tudja, igaza van. Félig.
Az összeköltözéssel szerintem nem érdemes túl sokáig várni, pár hónap intenzív "járás" után szerintem nincs hova tologatni.
A házasság az más tészta. Azzal én is várnék legalább 2-3 évet.
33/F
Sehogy nem kell siettetned, mert teljesen igaza van. Ezek mind olyan dolgok, amikhet elengedhetetlen a másik fél teljes ismerete. Valakit rendesen megismerni valóban 4-5 évbe telik. Látnod kell minden oldalát, mielőtt összekötöd vele az életed bármilyen formában. Plusz semmi nem tud jobban tönkretenni egy kapcsolatot, mint ha kimaradnak fontos fázisok, és egyből beleugrotok a közepébe mindennek. A házasság, az összeköltözés olyan dolgok amiknek semmi közük az életkorhoz. Magának a kapcsolatnak az érettségén múlik. Akárki akármit mond egy kapcsolat megfelelő szintre jutásához évek kellenek.
Nem véletlenül van annyi "megváltozott a párom mióta összeköltöztünk, 3 hónapja vagyunk együtt" kérdés. Dehogy változott meg... csak összeköltöztél egy tök ismeretlen csávóval.
Ez a polkorrekt verzió arra, hogy "soha".
Nem akar se összeköltözni, se semmi komolyabbat. Csak összejártok dugni, meg ha jól viselkedsz, évente egyszer megjelenik veled nyilvános helyen is.
Ha neked fontos a házasság, akkor nem ő az embered, egyszerűbb ezt most rövidre zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!