Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves a párom. Friss kapcsolat. Az első randi óta azt hajtogatja, hogy 4-5 év együttjárás kell, nem szabad elkapkodni az összeköltözést, házasságot. Hogy tudnám siettetni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 18:34
11/15 anonim válasza:
8-assal értek egyet. Laza kapcsolat, dugás, néha egy-egy nyaralás. Elköteleződés soha.
12/15 anonim válasza:
7es!Én sem azt írtam, hogy 1-3 hónap múlva költözzenek össze. De akkor sem normális 25+os felnőtteknél 4 évet várni csak egy összeköltözésre. Férjemmel két év után költöztünk össze,akkor voltunk 21 évesek. Korábban is mentünk volna csak az anyagiak tartottak vissza. Viszont ha tovább várunk az már tuti a kapcsolatunk rovására ként volna...
13/15 anonim válasza:
Szerintem egy középkorú felnőtt már fél vagy 1 év után el tudja dönteni, hogy van értelme komolyabbra fordítani a kapcsolatot az összeköltözéssel vagy sem. Akinek, már az összeköltözéshez is 4-5 év kell 35 évesen, hát nem az én emberem lenne az biztos. 2-3 év együttélés meg bőven elegendő egy jó emberismerőnek, hogy lássa milyen a másik.
14/15 anonim válasza:
Ennyi idősen (35 éves férfi) egy év kell egymás megismeréséhez. Aki évekig húzza-halogatja, az egy igazi köpönyegforgató, vagy gyáva. Az a másik kihasználása, aztán meg eldobása. Igazából, egyet értek azzal, aki azt mondja, hogy a soha polkorrekt megfogalmazása.
15/15 anonim válasza:
Nem Te vagy a pasinak az igazi-ennyi. Mellőled keresi tovább az igazit. Mert ha egy pasi megtalálja, azt el sem akarja engedni, mindig vele lenne, sőt ő erőltetné az összeköltözést. Keres mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!