Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha a főiskolás lányotok egy két kezi munkással jönne össze (asztalos, festő)?
Ne ítéljetek el ez miatt a kérdés miatt. Nem lenézés képpen teszem fel. Csak azért kérdezem, mert szerintem két különböző világról van szó. Más az érdeklődési kör, barátok, stb. Nem is a pénz miatt kérdezem, mielőtt valaki ezt írná.
A lányom szereti a barátját, de ő nagyon szerény, félénk lány, akinek ez a fiú az első barátja. A fiú eléggé csendes, titokzatos. A családjáról keveset beszél. Legtöbbször nálunk vannak. Attól félek, hogy nem illenek össze a lányommal. Mit tegyek?
" hetente több fejvadász is megkeres engem, diplomával, hogy jöjjek ide meg oda középvezetőnek.
nem hiszem, hogy bármely szakmunkás többet keresne nálam."
Fogadunk????
23:57
amellett felügyelőbizottsági tag is vagyok, és tanítok levelezős hallgatókat egy egyetemen hétvégenként.
nincs családom, a munkámnak élek, és boldog vagyok, hogy másokért dolgozhatok!
Azt szólnám, hogy legyenek boldogok és örülnék annak, h a lányomat biztonságban tudhatom anyagilag (már persze, ha fiú nem egy Mekk mester, hanem szereti és érti a szakmáját). Nekem is volt párom, aki szakmunkásként dolgozott, miközben én főiskolára jártam. Kevés intelligensebb embert ismertem. Sajnos a diplomához nem adnak észt, ugye, miközben egy nagyon okos ember simán lehet "csak" szakmunkás, mert pl imád a fával dolgozni, a kezével létrehozni új dolgokat.
Nem mellesleg: diplomával nettó 150.000Ft/hó keresek, ami azért nem a világ pénze, főleg nem ahhoz képest, h egyesek hogy istenítik a diplomát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!