Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat egy 21 éves srác egy 21 éves lánytól?
Ez nem is kicsit hülye kérdés.
21 évesen, iskola mellet még bőven van idő tervezgetni. Arról nem is beszélve, hogy egy távkapcsolat még bárhogy is alakulhat.
csak a saját példámról tudok beszélni, de csak hallgass meg,ne ez legyen a mérvadó:
nekem is volt távkapcsolatom és nálam az lett a tanulság, hogy aki 3 év alatt nem határozza el magát (nem konkrétan az esküvő), de legalább tervezés, esetleg összeköltözés szintjén,abból nem sok minden sül ki később sem
amúgy erről nem ciki beszélni 3 év után. nem akar a lány túl sokat,végülis nem egy két hónapos kapcsolatról beszélünk
az legalább tiszta vizet öntene a pohárba
Sokáig mi sem beszélgettünk erről a párommal. Az első 3 évben biztos nem. Valahogy utána kérdeztem meg tőle, hogy : "Te tulajdonképpen mit akarsz tőlem?"
És elmesélte, hogy záros határidőn belül összeköltözni, esküvőt, és gyereket . . . Az összeköltözés megvan . . :)
Meg kell kérdezni a pasit. A rokonok meg le vannak tojva.
:)) remélem nem rólam tette fel a kérdést valaki. Jelenleg én is távkapcsolatban élek a párommal és igen szoros kapcsolatunk van...Nem érdekelnek a beszólások a változásról...az idegenek idétlen hozzá nem értő beszólásai...a világon mindennél szilárdabb és magabiztosabbak vagyunk, olyan bizalommal egymás iránt, hogy sok mindenki példát vehetne (nem elfogultságból...de sokan mondják, hogy mennyire mintaértékű a kapcsolatunk és hogy erőt merítenek belőlünk). A párom épp most tervezi az eljegyzést valamikor és teszek rá arra hogy más mit gondol. A keserűség és az irigység nagy dolog...de hogy én nem fogok válni 5 év múlva az is biztos:)
Szóval én nem ítélném el az eljegyzés tényét ennél a két embernél sem, ha valóban komolyak a szándékaik. Ha pedig nem azok akkor minek szövögetni? Ha jó a langyos víz az is oké...senkinek semmi köze...
23:o8
Ha nekem szóltál be akkor csak mérgelődj nyugodtan...Én csak szánom azokat az embereket, akik életük során nem tudnak bízni és nem találnak olyan párt akivel képesek egy életen keresztül élni...Szerintem semmi közöd, hogy más mit tesz, mit gondol az életéről...annyira hihetetlen, hogy vannak ilyen párok? A szüleim, nagyszüleim fiatalon jöttek össze mégis 25-5o éve házasok...szerintem aki megkeseredett fogja be és hallgasson. Köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!