Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Korai lenne? Hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne? Hogyan mondjam el neki, hogy szeretném?

Figyelt kérdés

13 éves korom óta ismerem és szeretem a nálam egy évvel idősebb páromat.Csak 16 éves koromban kezdtünk el járni.Amikor még "csak" barátok voltunk,beszélgettünk a házasságról,és mondtam neki,hogy nem úgy ismerem,mint aki korán el szeretné magát kötelezni.Azt válaszolta,hogy sosem tudhatja.

Minden álmom az,hogy már 20 éves koromban elkötelezzem magam.Nagyon szeretem őt.Nem szeretném elijeszteni,hogyan mondjam el neki,hogy szeretném,ha megkérné a kezem?

19/N

2010. jún. 4. 18:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Anyagilag sajnos ezt sehogy sem tudjuk megoldani(még jó ideig).
2010. jún. 4. 18:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Te hova az istenbe sietsz ennyire? Szereted is ezt a srácot, vagy csak ki akarod pipálni az eljegyzést, egyetemet, esküvőt, kölköket???!!

A házasságnak nem az a lényege, hogy te utalgatsz rá, ő meg, mint egy jól nevelt pincsi megteszi neked.. akkor van értelme, ha ő, önszántából lép, mert akkor ő is igazán akarja. Kitörölheted a feneked azzal, hogy rábeszéled, mert TE így szeretnéd..

2010. jún. 4. 19:20
 13/19 anonim ***** válasza:
En nem akartam ravezetni, de nalunk ugy volt, hogy a plazaban a kirakatban lattunk egy szep gyurut, nem az lett a gyurum, de az valtotta ki. Sztem ezt kiprobalhatod.
2010. júl. 3. 17:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha nem tudjátok megoldani az együtt élést, akkor hogy akarhatsz esküvőt? Hol laknátok? vagy ha van papír megoldott az összeköltözés is? Egy esküvőhöz pénz kell , még akkor is ha kis esküvő
2010. júl. 3. 18:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem is az anyagi akadályok ugrottak az eszembe. Egyetem után azonnal gyerek? Lehet, gyest se kapsz, ha sose volt fizetésed előtte. A barátod friss diplomásként az se biztos, hogy azonnal állást kap a mai világban... De ha mégis, se hiszem, hogy rögtön el tudna tartani 3 embert, plusz igen a lakáskérdés se egyszerű. Nem is laktok együtt, akkor nem is ismered igazán a barátodat :)

Szerintem várj még 5 évet ezzel a kérdéssel. Én megértem hogy neked a saját család az első, de ne ilyene eszetlenül.. Majd ha megteremetettétek a körülményeket, akkor léphettek tovább.

22/L

2010. júl. 3. 20:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Ne légy felelőtlen.

Egyetem után gyerek? Hisz most mondtad, hogy még a szüleidnél élsz. Nem ráér az eljegyzés és a család,amikor már meglesz hozzá a háttér?

Szép dolog a szerelem, de néha nem árt kidugni as fejünket a rózsaszín ködből.

2010. júl. 4. 09:22
 17/19 anonim ***** válasza:
De ha eljegyez, hozzá is mennél? Mert szerintem úgy nem jelent semmit az "eljegyzés", hogy onnantól kezdve évekig csak annyi látszatja van, hogy nem azt mondod rá, hogy a barátom, hanem hogy a vőlegényem. Akkor érdemes eljegyzést tartani, ha konkrét házasulási szándék is van.
2010. júl. 4. 12:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Előbb legyen meg a sulitok,melótok..pénzetek aztán gondolkozz ilyeneken!Na meg tényleg nem ártana együtt élni egy kicsit!Talán az a legnagyobb "próba"!Hidd el így nem látod reálisan a dolgokat!Lehet minta családban élsz de ez nem jelenti azt h a tietek is ilyen lesz!Sokat ..sőt rengeteget kell alkalmazkodni!

Sajna az ilyen gondolkodás miatt van ennyi válás!Lehet együtt vagytok 3éve...de gyerekek vagytok ehhez (már bocsi)

Régen is csak azért házasodtak minél hamarabb hogy menjenek a portáról a "gyerekek"

Mondjuk ne is halogasd a családalapítást 30éves korodra mert az sem jó!Ráérsz ezen gondolkodni 4-5év múlva!

2010. júl. 4. 13:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
3 év ledolgozott 8 órás munkaviszony kell, amit 1 hónapnál tovább nem lehet megszakítani hogy valamire való gyest kapj. Ha ez nincs meg alanyi jogon kapsz 20 ezret+ 12 ezer a családi pótlék. Életed végéig azt hallanád hogy eltartott.
2010. júl. 4. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!