Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Korai lenne? Hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne? Hogyan mondjam el neki, hogy szeretném?

Figyelt kérdés

13 éves korom óta ismerem és szeretem a nálam egy évvel idősebb páromat.Csak 16 éves koromban kezdtünk el járni.Amikor még "csak" barátok voltunk,beszélgettünk a házasságról,és mondtam neki,hogy nem úgy ismerem,mint aki korán el szeretné magát kötelezni.Azt válaszolta,hogy sosem tudhatja.

Minden álmom az,hogy már 20 éves koromban elkötelezzem magam.Nagyon szeretem őt.Nem szeretném elijeszteni,hogyan mondjam el neki,hogy szeretném,ha megkérné a kezem?

19/N

2010. jún. 4. 18:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem csak egyszerűen vezessd rá őt, vagy kérdezzd meg Te tőle :) 2010 et írunk nem 1890 et :) csak hajrá
2010. jún. 4. 18:12
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

Még nagyon fiatalok vagytok :)

Én is hasonló cipőben vagyok, mi 18 évesek vagyunk, 15 éves korunk óta eggyütt...

De egyetem befejezése elött szerintem felesleges egy lánykérés :) Főleg, hogy te célzol rá, az azért na, fura.

2010. jún. 4. 18:13
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a férfi érzi, hogy mikor jön el az idő. El fogod veszíteni azt a varázslatot. Nagy dolog lenne, ha 21 éves korodban kapnál gyűrűt? Szerintem a lényegen nem változtat.
2010. jún. 4. 18:15
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem utalgass rá, mert azt érzi sarokba szorítod.Az esne neked is a legjobban, ha ő magától akarná, mondjuk romantikus meglepinek.Türelem gyűrűt terem:)
2010. jún. 4. 18:21
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem se utalj rá "erőszakosan" vagy türelmetlenül azzal elijesztenéd.Ez a férfi dolga :)ha komoly a kapcsolat és később is az lesz remélhetőleg ő is tervezni fogja ezt a lépést.
2010. jún. 4. 18:24
 6/19 A kérdező kommentje:
Egyetem után családot szeretnék,félek,hogy sokáig halogatná.
2010. jún. 4. 18:27
 7/19 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem siettetném a dolgot, kiforrja az idő, szerintem még nagyon fiatalok vagytok, éljetek még, ne kötelezzétek el magatokat. Lehet házasságon kivül is szeretni egymást, fog az jönni magától, nem maradtok le semmiről.
2010. jún. 4. 18:33
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Együttéltek a pároddal , kérdező?
2010. jún. 4. 18:38
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem.Szüleinknél élünk.
2010. jún. 4. 18:39
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
legalább egy 1 évet együtt kellene élnetek eljegyzés előtt/után. Az lenne az igazi "mérce".
2010. jún. 4. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!