Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Én úgy tartom ideálisnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én úgy tartom ideálisnak, hogy előbb eljegyzés, aztán összeköltözés, de páromat ez nem érdekli. Jogos hogy csalódott vagyok?

Figyelt kérdés
Én úgy szerettem volna, hogy megkéri a kezem az összeköltözés előtt, együtt élünk 1 évig és utánna jöhet az esküvő. Viszont ez őt hidegen hagyja, már megvan a lakás, mindjárt költözünk, de eljegyzés eszébe sincsen. Sőt, ha kérdezem ilyeneket válaszol, hogy majd egyszer, honnan tudja még hogy mikor. Nézegettünk nyaralásokat, és kérdeztem hogy ha idén nem is, azért 2019 nyarán már ugye nászútra megyünk, de erre is így válaszolt, hogy hol van még az, nem tudja mi lesz. Én hatalmas szerelemnek éltem meg a kapcsolatunkat, már 1 hónap után tudtam hogy ő az igazi számomra. És most látom, hogy ez fordítva nem igazán van így, ő még bizonytalan bennem, a kapcsolatunkban. Ha úgy szeretne mint én őt, akkor nem hagyta volna figyelmen kívül az elveimet, miszerint nem szeretnék együtt élni olyannal aki csak egy aktuális pasi. Már hónapok óta tervezzük a költözést, én végig vártam a lánykérést, de mostmár biztos hogy nem lesz, hiszen ki is mondta hogy majd egyszer, és most biztos nem. Én 26, ő 29 éves, most vagyunk 9 hónapja együtt.
2018. jan. 7. 16:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
9 hónap után eljegyzés elkapkodott lenne...én nem örülnék neki, pedig én is nő vagyok.Felelőtlennek tartom az eljegyzést addig, amíg együtt sem éltem az illetővel, nem ismerem azokat a szokásait, amiket egy összeköltözésnél tanúsít.Ráérsz még ezzel.Azt már nem is említem, hogy nálad is könnyen megváltozhat az egy hónap után"igazi" kijelentés.Ne élj Ennyire a fellegekben, könnyen arcul csaphat a valóság.
2018. jan. 7. 16:52
 12/30 anonim ***** válasza:
64%
Nem jogos. El vagy tévedve babám. Tényleg látszik, hogy minden a facebok lájkokra megy. Szívesen posztolgatnád már ki a képeket, mi?
2018. jan. 7. 16:57
 13/30 anonim ***** válasza:
89%
9 hónap után túlzás az eljegyés.
2018. jan. 7. 17:13
 14/30 anonim ***** válasza:
81%

az most miért jobb, hogy eljegyez, aztán együttéléskor meg szakítás mert nem tudtok együtt élni?

hisztizz és akkor tutira dob. még ha tervezi is, neki milyen hogy állandóan cseszteted????

2018. jan. 7. 17:19
 15/30 anonim ***** válasza:
84%

Legtöbbünknek meg az az elve, hogy együttélés nélkül nem csinálunk ilyet, hogy lánykérés. Ha még olyan időket élnénk, hogy válni nem, csak özvegyülni lehetne, talán, de ez már nem az a játék. Változnak az idők, változnak az emberek.

31/f

2018. jan. 7. 17:26
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

9 hónap után szerintem nem jogos. Ez még épp a rózsaszín köd vége, nem csoda, ha lassít a tempón.

Mi már házasok is voltunk az összeköltözés előtt (mostanában ez az igazi eretnekség), de már évek óta együtt voltunk, és tudtuk, hogy záros határidőn belül össze is költözünk, és elég sokat időztünk a másiknál ideiglenesen, hogy az összeköltözés ne legyen akkora sokk. De 9 hónap után szerintem mi sem vállaltuk volna be...

2018. jan. 7. 17:40
 17/30 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán minek a sorrend.

Egy kapcsolatban miért ezek a dolgok a legfontosabbak mint a házasság 9 hónap után, mivel lesz neked jobb ha van egy papírod és az ujjadon egy gyűrű , ha nem is igazán ismeritek egymást ( mert 9 hónap alatt nem igazán lehet kiismerni a másikat).

Egyébként a férfiakat az ilyen viselkedéssel ki lehet kergetni a világból én úgy tudom.

Szerintem ne erőltess és ne tervezgess semmit csak szeressétek egymást és majd alakul.

N

2018. jan. 7. 17:54
 18/30 anonim ***** válasza:
90%
Azért az nem semmi, hogy 9 hónap után már ELVÁROD az eljegyzést. A párodnak teljesen igaza van, nem tudja mi lesz még, ennyi idő után meg persze, hogy nem húz az eljegyzés felé. Örülj egyáltalán annak, hogy összeköltöztök.
2018. jan. 7. 18:23
 19/30 anonim ***** válasza:
80%

Már van eljegyzés kapcsolati státusz is facebookon! De a valóság facebookon is "menő" lásd a gyűrűt meglátva sikítva vinnyogva ugráló lánycsapat.

2018. jan. 7. 18:29
 20/30 anonim ***** válasza:
54%

9 hónapja vagytok együtt, miért kérné meg a kezedet, ha egy pillanatot nem éltetek együtt?

Hogy csillogjon rajtad a gyűrű és kidobhasd fészre, meg villogj a barinőknek?!

Értelmes párod van, Ő legalább józan férfi, te viszont egy hülye kis hisztérika.

2018. jan. 7. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!