Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzési gyűrűt keresek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzési gyűrűt keresek holnap-holnap után Budapesten. Melyik ékszerboltokat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Egyszerű, letisztult ezüst gyűrűt keresek. Ha van kis lila, rózsaszín, vagy valami halvány piros kristály berakása az is megfelelő, de ne legyen barokkosan giccses.

Nem kell színezüst, teljesen megfelel ha valamilyen ötvözet, a lényeg hogy ezüstös színe legyen. Nagyon pici kezű lányra lesz, szóval olyan bolt kéne ahol akár több méretben is van helyben gyűrű.

2017. dec. 26. 17:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyit szánsz rá, de én a fehéraranyat javaslom. Ezerszer szebb a szìne és tartósabb is mint az ezüst. Cirkóna kővel 30 e. Az enyém az úristenházasodunk-tól van. A karikagyűrűket is ott vettük.
2017. dec. 26. 20:48
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszi, benézek oda is.
2017. dec. 26. 20:49
 13/25 anonim ***** válasza:
20 évesen mot akarsz? ;) pláne hogy együtt sem éltetek soha ráadásul ezüsttel :(
2017. dec. 27. 08:08
 14/25 anonim ***** válasza:
5%

Hagyd, mert bekattan es kioszt.

2 napja talalta ki, de most maris azonnal kene.

Komolytalan.

20 ezre sincs ra, ezen egy okos es nem penzehes lany is sirna inkabb.

2017. dec. 27. 10:08
 15/25 anonim ***** válasza:

Szeretem az ezüstöt, van is ezüst gyűrűm, amit... hát, ha összességében számolom, talán tíz éve hordom. Napi szinten, le nem vevős módon.

Ez olyan gyűrű a mintázata miatt, aminek nem árt a feketedés, emiatt arról sokat nem nyilatkozom - szépen csillog, ugyanúgy.

Viszont az tény, hogy puha fém. Ha nehéz szatyrot cipelek pl., akkor deformálódik, elnyomódik. Valamennyire ezt lehet javítgatni, de nem olyan, mint új korában, persze.

De tudod, mit? Ugyanez igaz a fehérarany berakásos arany gyűrűmre is. Persze, pici vékony gyűrűről beszélünk, de akkor is, összességében sokkal jobban deformálódott, pedig jó minőségű, nem gagyi helyen vett gyűrű. És kevesebbet hordtam, mint a másikat.

Ettől függetlenül én is tartom, hogy eljegyzésre nem bánnám a fehéraranyat - szebben csillog meg minden. :) De egy ezüst, vagy ródiumozott ezüst ékszer is lehet gyönyörű, és egyáltalán nem ér kevesebbet azért, mert nem nemesfémből készült. Tartósságban is többet számít a gramm, mint az alapanyag (van olyan masszív ezüstgyűrűm, ami 15+ éves, és olyan, mint újonnan. Igaz, az pici ujjon nem áll jól.)

Egyébként én őket javaslom:

[link]

Pénteken nyitva lesznek egész nap, ha az még belefér. :) Nem aranyból, de ezüstből és egyéb különleges ötvözetekből is dolgoznak, és szerintem szép és minőségi ékszereik vannak.

2017. dec. 27. 10:24
 16/25 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Kíváncsiságból megnéztem, bár nem vagyok (már) érintve a témában.

A nemesacél cirkóniával milyen szép tud lenni, nem gondoltam.

2017. dec. 28. 12:31
 17/25 A kérdező kommentje:
Ezüst gyűrű lett cirkóniával! Totális siker, vagy egy percig levegőhöz sem jutott, végül igent mondott!!!
2017. dec. 28. 22:56
 18/25 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot! :)
2017. dec. 29. 08:23
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszi :D

Az ismerősi kör csak ámul hogy 2 napja rózsaszín felhőkön járok :D

2017. dec. 29. 23:02
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Látszik, hogy nem kaptál nevelést, hiszen nagyon undorítóan tudsz pofázni egy olyan embernek, aki csak segíteni akart neked. Cirkónia meg ezüst, tiszta szánalom :'D Zoknit drágábbat hordok, mint amennyit te egy gyűrűre szánsz...
2017. dec. 30. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!