Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valóban sok lánynak fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban sok lánynak fontos, hogy gyémánt gyűrűvel jegyezzék el őket?

Figyelt kérdés

Mert hogy ez örökre szól és hasonlók.

Engem is gyémánttal jegyeztek el, nem lenne őszinte, ha ezt nem vallanám be, de nem az én kérésemre, a párom egyedül választotta ki a gyűrűt. Nagyon szolid egy pici kővel, illik hozzám, bár amióta megvolt az esküvő, csak a karikagyűrűt hordom hétköznap is.

Klasszikus karika, kő meg díszek nélkül, annyi, hogy fehérarany, mert nem szeretem az aranyat. Illetve fontos volt nekem, hogy teljesen egyforma legyen mindkettőnké.

Ellenben egy lány ismerősöm kijelentette, neki a karika gyűrűje is gyémánt, méghozzà majd 300 ezret ér, és ez màr valami.

2017. dec. 19. 09:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egy sima, dísztelen fehérarany gyűrű tökéletesen megfelel, de egy kulcskarika is. :)

28n

2017. dec. 19. 16:25
 12/15 anonim válasza:
Nekem nem fontos. Nem várom el a barátomtól, hogy százezreket költsön egy gyűrűre. Ha pl egy 5000 ft os gyűrűvel kérné meg a kezem, annak is nagyon örülnék. Persze azért az fontos, hogy a gyűrű az én stílusom legyen.
2017. dec. 19. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy feherarany (utalom a sarga aranyat) gyuruvel jegyzett el a parom, raadasul nem is klasszikus eljegyzesi gyuru fazonja van, nem er 100 ezreket, megis imadom, mert a jelentese a fontos, es az, akitol kaptam!
2017. dec. 19. 17:21
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Akinek ez a lényeg, az nem a pàrjàhoz szeretne feleségül menni, csak a gyűrűt mutogatni, dicsekedni Pénzéhes. Amúgy valamire való gyémànt gyűrűk 1-2 m ftnàl kezdődnek. Szóval a kis 300 ezressel kitörölheti a segggét. Akinek ez az érték, biztos leépíteném. Màrmint a baràtaim közt nem szerepelne sokàig. Egyszerűen nem szeretem az ilyen embereket. Nem tartanék vele kapcsolatot. Majd nézd meg pàr év múlva. Könnyen lehet hogy elvàlt lesz. Ilyen értékrenddel.
2017. dec. 20. 13:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Én meg is kértem a páromat, hogy ne költsön egy vagyont az eljegyzési gyűrűre, sokkal jobb helyre is lehet tenni azt pénzt. Ráadásul az eljegyzési gyűrűt nem is hordanám az esküvő után, csak a karika gyűrűt, akkor meg tényleg semmi értelme nincs. A házasságot nem a gyűrű ára határozza meg, és az a fontos, hogy aki adja az szeretetből teszi. Ha valakinek nem a közös jövőt jelképezi a gyűrűje, csak egy árcédulát, az már régen rossz.
2018. jan. 6. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!