Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek melyik tetszik jobban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés

A második az látszik, hogy szerkesztett, ettől próbáljatok eltekinteni, és ne ez alapján dönteni, hogy képről milyen szép.

[link]

[link]

2017. dec. 19. 00:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Miért ragaszkodsz ehhez a két gyűrűhöz, kérdező? Millió másfajta van ami ezekhez hasonló és van készleten. Szerintem tök felesleges ezért elhalasztani jövőre az eljegyzést. Annyi szép gyűrű van, minek leragadni ezeknél? Keresgélj tovább, biztos találni fogsz egyet ami szép.

Nekem egyik sem tetszik, de ha muszáj választani akkor a 2

2017. dec. 19. 11:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Első.

A másodikban túlságosan kiáll a kő.

És egyébként egyik sem, nekem nem tetszenek az ilyenfajta köves gyűrűk.

Ha egybesimul a karikával, az úgy mondjuk szép (de nem muszáj kőnek lennie benne).

[link]

2017. dec. 19. 16:30
 13/15 anonim válasza:
A 2. szerintem szebb, annak szebb a foglalata.:)
2017. dec. 19. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Anit a 9-es linkelt meg a 13-es azok gyönyörűek.

A fentiek közül egyik sem, de nem nekem kell, hogy tetszen.

2017. dec. 19. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:
12-es*
2017. dec. 19. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!