Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ezer probàlkozàs utàn, szép szavak utàn sem hagyja abba a pàrom a kàbitoszert? Szeretem, de nem hagyja, hogy segitsek. Egyre lejjebb és lejjebb süllyed.
nagyon sok igazság van az előzőekben
szerintem addig nem fog történni semmi, amíg ő maga nem látja be, hogy baj van, hogy függő - > hiába mondasz neki bármit is, ha ő nem akarja nem fogsz elérni semmit
a szülei tudják? talán nekik megmondhatnád - bár ez tuti nem könnyű
szerintem mindenféleképpen szakember segítségére lenne szüksége/szükségetek - talán felhívhatnál egy rehab központot és tanácsot kérhetnél tőlük, ők biztos tudnak neked segíteni, hogy ebben a szituációban mit érdemes tenni
végül pedig: bármilyen nehéz is, de magadra is gondolnod kell -> ha nem látja be, hogy segítségre van szüksége, hosszú távon téged is tönkre tehet, sokszor a szeretet nem elég, a másik félnek is tennie kell érte
u.i.: én biztos nem mennék így hozzá
jól gondold át és sok sikert nektek
Pakold össze a cuccod, csukd be az ajtót, és soha ne nézz hátra! Ha vele maradsz, szép lassan meg fog ölni. Minden egyes alkalommal egy kicsit. Megöli az álmaidat, a vágyaidat, az érzéseidet, a jövőképedet.
A barátnőm egy ilyen faszival volt. Láttam mi volt. Végig csináltak x elvonót, a srác szülei könyörögtek neki, hogy maradjon. Hiába maradt, nem tudott segíteni rajta. Csak éveket rabolt az életéből. Egyszer fogta magát és elment. Bántotta a bűntudat. De ma már tudja, hogy élete legjobb döntése volt. Azóta férjhez ment, és gyönyörű gyermekei vannak. A srácnak azóta nincs porc az orrában, ami igen durván kiszélesedett, a fogai teljesen eldeformálódva előre merednek. Mindig van csaj mellette, és az állása is megvan neki a papa mellett. Élő halott. Menekülj, amíg nem késő!!!!!!!!!
Igen, 15:02-nek igaza van. Nálunk a páromnak más jellegű gondja volt, de én is azt gondolom, nem tudsz segíteni, ha elutasít. Éreznie kell, hogy magáért meg kell tennie, belülről kell ennek jönnie, mert csak fel fogod bosszantani, ha mindig megoldást kínálsz, közben meg ő nem akar tenni ellene.
ha még bármi jót szeretnél neki, vagy vele közösen, akkor is csak az marad, hogy magára hagyod. Tudom, hogy megszakad a szíved (enyém is a páromért, bár ő szakított velem, sőt, még engem okolt a nehéz helyzetéért), de ki kell bírnod. Sok erőt!
Nem tudsz segíteni.Soha nem te leszel az első. Ha gyerek lesz, ő sem.
Az anyag lesz az első, elviszi a pelenka árát, a tápszer árát, a kenyér árát.
Menekülj.
ma 21:02:
nem a legkeményebb. A heroin a legkeményebb.
Állítsd válaszút elé. Vagy te vagy a kokó. Ha a kólát választja akkor menekülj;)
Nem fog leszokni!
Dobd ki!
Most!
Felejtsd el!
Nincs de!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!