Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szeretnék eljegyzést, esküvőt. Ő nem. Ti mit tennétek a helyemben?
6 éve vagyunk együtt, van már egy kisbabánk is.
Kiskorom óta szeretnék egyszer férjhez menni. Mondtam neki kb fél éve, hogy örülnék ha egyszer majd valamikor megkérné a kezem.. Azt mondta, hogy ő nem, soha. Hagytam, oké. Múlt héten mondtam neki megint, hogy szeretnék vele összeházasodni... Elmondta, hogy soha nem fog elvenni. Mondtam, hogy jó.. úgyse tudok ezzel mit csinálni.
Vannak veszekedések, de gondolom mindenkinél.. de egyre jobban azt érzem, hogy nem jó ez az egész.
Akár a barátnőm.
A párja mindig mondta neki, hogy nem fog házasodni, a csajszi persze reménykdett.
Szült neki egy gyereket és még mindig azon kattog, miért nem veszi őt el a srác.
Mikor ő már a kapcsolatuk legelején kijelentette, hogy SENKIT nem fog feleségül venni.
Hagyd a párodat békén, mert a végén addig nyávogsz, hogy elhagy gyerekestül.
Alap, hogy nem szültem volna gyereket olyannak aki előbb törvényesen nem hajlandó felvállalni a kapcsolatunkat. Mi pl úgy voltunk vele, hogy előbb legyen esküvő, aztán 5-6 év házasság kettesben, és majd max ezek után jöhet egy gyerek, valamikor 30 után, 35 előtt.
Egyébként pedig ilyen férfival eleve nem lett volna hosszú életű a kapcsolatom, mert nekem az ilyen ember nem igazi társ, egyszerűen nem illenénk össze, mivel én házasságban akartam élni, és olyan párt kerestem akinek az érzelmeken túl arra is van igénye, hogy túllépjünk a barát-barátnő kapcsolaton. Ha ez valakinek nem opció, akkor semmi gond, csak nem egymást keressük.
Tehát nem pocsékoltam volna el senkire 6 évet az életemből, de ennek még a felét sem, egy olyan kapcsolatért aminek számomra nincs jövője, felesleges.
Neked már késő. Törődj bele! Előbb, gyerek előtt kellett volna gondolkodni. Azokat a nőket akik kapcsolatba szülnek, nagyon ritkán veszik feleségül. Egyik ismerősöm is így járt, azt hitte akkor majd a második gyerekkel megfogja a pasit és ráveszi, hogy vegye el. Nem jött össze. Most a 3. gyerekkel játssza ugyanezt. Buta szegény, nem érti meg.
Törődj bele szerintem.
Vagy mond neki, hogy van ilyen házassági szerződés vagy mi. Elvileg itt meglehet állapodni , hogy mi van ha elváltok, ki mennyit kap stb(de lehet rosszul tudom).
Ezt csak azért mondom, mert a legtöbb kapcsolat nem örök, ezt ő is tudja és nem akar rosszul járni(Énis ezért nem akarok házasodni)
Semmi baj nincs a párod véleményével.
Mi is így gondoljuk (5év), hogy nem kell.
Sokszor ha megkérdezik rávágjuk: Nem kell.
Én kiegészítem: de a ruhát, gyűrűt kérem egy utazással majd.
Nem kell tömeg, se papír, se olyan nép, aki csak pia/buli/kaja miatt jön.
Ruhatervezőként már megvan a vázlat.
Sok a csúf, semmilyen, megszokott ruha. Barátnőm esküvői ruhája se tetszett, besértődött xD
Kérj te is ruhát gyűrűt aztán csá, csak felesleges kiadás az esküvő úgy is s streszesek az emberek, akik tervezgetik.
Meg az se jó, ha egy idő után csak a papír tart majd össze titeket.
A házasságok nagyrésze válásba torkollik s a pasik basznak rá sokszor (volt nem egy élő pl családban is... Legundorítóbb kisemmizés, ha a nőnél a gyerek).
Ezért se szeretik. Nekem se tetszene a helyükbe s sose tudhatod, mit hoz a jövő.
Én pártolom azokat, akik nem akarják az esküvőt.
Pedig én is nő vagyok, elég fiatal (24).
5éves jelenlegi kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!