Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor kéri meg a kezem? 20L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kéri meg a kezem? 20L

Figyelt kérdés
Több, mint 3 éve együtt vagyunk, 1 éve pedig együtt élünk. Én nem sürgetném, de annyira leszomorit, hogy másoknál fél-év, egy év, két év után már eljegyzés van, egyre több ilyet látok, és nem csak idősebbeknél, hanem a huszonéveseknél is. Ez frusztrál igazából, úgy érzem, hogy na xy-t eljegyezték 1 év után, engem 3 év után sem, biztos nem szeret annyira mint az a srác a párját.. Azzal is megelégednék, ha legalább beszélne róla, hogy tudjam, hogy tervezi, eszében van, de még pénz kell hozzá, vagy valami... Szerintetek?
2017. szept. 19. 16:14
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
"Nagyon vicces, nem ilyen válaszokat várok"??? 20 éves vagy könyörgöm hova sietsz? Rengeteg ismerősöm házasodott ilyen fiatalon és majdnem a fele szét is ment az első év után.. Ráértek még bőven , nem sokat oszt vagy szoroz szerintem egy gyűrű és egy papír ha igazán szeretitek egymást..
2017. szept. 19. 16:29
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Ja most látom az első kommentelő trollkodott, azt hittem a kettesnek szól Bocsi :D
2017. szept. 19. 16:30
 13/37 anonim ***** válasza:
77%

"Én nem sürgetném, de annyira leszomorit, hogy másoknál fél-év, egy év, két év után már eljegyzés van"

És vajon mennyi idő után mennek szét?

"úgy érzem, hogy na xy-t eljegyezték 1 év után, engem 3 év után sem, biztos nem szeret annyira mint az a srác a párját"

Ez lenne a szeretet fokmérője? Aligha...

2017. szept. 19. 16:31
 14/37 A kérdező kommentje:
Semmi gond :) Tudom, hogy fiatalok vagyunk, én sem gondolnám, hogy most van itt az ideje, csak amit látok és hallok az ismerőseimtől az elég keményen befolyásolja, hogy hogy érzek ezzel kapcsolatban.
2017. szept. 19. 16:31
 15/37 anonim ***** válasza:
49%
21 vagyok, 5 éve vagyunk együtt, ebből 2,5 éve együtt élünk, van egy kislányunk és még mindig nem kérte meg a kezem. Szóval átérzem a helyzeted. Tudom milyen szar :(
2017. szept. 19. 16:36
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát én inkább azt látom, hogy az egy év után eljegyzés azoknál "divat", akik azért kicsit érettebb fejjel, idősebb korban (mondjuk 24-28 év körül) jönnek össze. Ott már tényleg ismeri magát és az elvárásait az ember eléggé, kicsit gyorsabban haladnak a dolgok.

Jellemzően akik tizenévesen jönnek össze, azok akár 7-9 évig is együtt vannak, mire esküvőre kerül a sor. És szerintem ez normális is.

2017. szept. 19. 16:42
 17/37 anonim ***** válasza:
46%
Nem értem... Ennyi idő alatt hogy nem jött szóba a dolog? Mi már kb 1-2 hónap után beszélgettünk róla, hogy kinek mik a tervei nagyjából a jövőben.. hogy lehet ígx kapcsolatban lenni, hogy nem is tudjátok egymásról, hogy mik a terveitek az életben?
2017. szept. 19. 16:49
 18/37 anonim ***** válasza:
76%

Ez nem jelenti azt, hogy a másik pár jobban szereti egymást. Vagy azt, hogy egyáltalán lesz esküvő, hosszú házasság náluk.

Én sem vagyok még menyasszony, de nagyon jó a kapcsolatunk, viszont ismerek olyan párt, ahola srác megkérte a barátnője kezét, mert azt hitte, ez majd rendbehozza az amúgy nagyon gáz kapcsolatukat.

Csak magatokkal törődj, hogy boldogok legyetek. Amúgy meg...3 éve együtt vagytok. Kérdezz rá, mik a tervei.

2017. szept. 19. 16:52
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egyik fél jobban akar házasodni, a másik meg kevésbé, akkor miért az első várja a másodiktól, hogy kezdeményezze ezt?
2017. szept. 19. 16:54
 20/37 anonim ***** válasza:
10%
Ha van esze, akkor soha.
2017. szept. 19. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!