Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti számítotok a lánykérésre?
Én már 8 éve és 9 hónapja várok rá.
A barátom tuti, hogy nem visz wellneszezni, se nyaralni, se étterembe, sajnos. :(
Nem nagyon beszélgettünk még erről a témáról.
Javaslom ne számolj rá.
Engem is altatott, fel-feljött már a dolog, házasság-esküvő-gyerek stb kérdés. 2 év után kezdtem úgy gondolni hogx már jó lenne, 2 év 8 hónsp után tengerparti nyaralás...
Nagyon számítottam rá, de valahogy nem jött a dolog. Utolsó 1-2 estén rákérdeztem, erre közölte h nem is tervezte. Na akkor ott nagy perpatvart csaptam és iszonyú csalódott voltam.
Utána azt mondta tervezett ő valamit de nem akkor... persze... csak húzni akarta az időt a mocsok. Sajnos mind 1forma:(
Nekem sajnos nincs párom jelenleg de ha lenne én nagyon igénylem a romantikát szóval biztos "kiharcolnám" illetve örülnék neki ha olyan párom lenne akivel hasonlóak az álmaink és az elvárásaink...
a lányok inkábbb álmodózóak de gondolom igen benne lenne a levegőben ahogy írtad :)
23L
13 sajnálom ilyenek a pasik -.-
semmit nem vesznek észre -.- rosszak a receptoraik vagy valmai....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!