Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a jele annak, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jele annak, ha egy férfi meg akarja kérni a párja kezét? És mi adja meg a záró végszót, hogy végül valaki arra az elhatározásra jut, hogy elvesz egy nőt?

Figyelt kérdés
Főleg a férfiak véleménye érdekelne, hogyan élték meg, de érdekes lehetne nők tapasztalatait is olvasni.

2017. aug. 23. 10:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi kezdettől fogva beszélgetünk erről, meg-megjegyezzük, de még relatíve friss a kapcsolatunk (bár már kilenc hónapja összeköltöztünk).

Szeretem, értékes nőnek tartom, aki bohókás, néha szomorkodik, de alapvetőe vidám.

Elviseli a hülyeségeimet, nem hisztizik minden marhaságon (exem némelyike igencsak sárkánykodott), és nem söpri a szőnyeg alá a dolgokat, hanem kommunikál, ha valami nem oké.

Nagyon jó a szexuális életünk is, ami fontos.

Támogató, és bármire készülök, elmondja a véleményét róla kertelés nélkül, és más szempontokat is felvet, amikre én esetleg nem is gondoltam.

Szóval úgy érzem, megtaláltam a tökéletes nőt, aki mellett önmagam lehetek és aki kiegyensúlyozottá tesz.

Nem félek a jövőtől, természetes a kapcsolatunk, és tudom, hogy vele szeretnék élni, míg csak lehet.

Lényegében ennyi, az meg, hogy mikor kérem meg, hónapok kérdése, de fél éven belül :)

34ffi

2017. aug. 24. 15:43
 12/12 anonim ***** válasza:

(Nő vagyok) nálunk a jele az volt, hogy már kb fél évvel előtte elkezdte tervezgetni, hogy mikor is mikor is, aztán megvárta az 5.évfordulót. Onnan sejtettem, hogy tervezgette (később beigazolódott, mert el is mondta), mert mindig kérdezgetett finoman dolgokat, felhozta a házasság témát, felpróbálgatta "poénból" a gyűrűjeimet, hogy melyik ujjára jó, stb.

Zárószó/végszó szerintem mint úgy nincs. Ha működik a kommunikáció, jó a kapcsolat, nincsenek viták, meg tudtok beszélni mindent MINDEN témáról, nincs tabu = bizalom. És minden olyan dolog ami kapcsolatonként változó "alaprecept".

2018. máj. 23. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!