Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen lenne számotokra egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne számotokra egy tökéletes évfordulós randinap?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 évesek leszünk, tudom nem nagy ünnep, de mi még minden hónapfordulót is megünnepeltünk :)

Arra gondoltam, majd meglepem valami igazán érdekes/értékes ajándékkal, de ahogy megismertem egyáltalán nem szereti a tárgyakat.

Kiemelkedően jól keres, bármit megvehetne magának -bármit- de alig költ, gyorsabban vesz nekem valamit, mint magának.

Sokkal jobban értékeli a jó főztömet, jó kirándulást, érdekes programot, nevetést..

Arra gondoltam, hogy elutazhatnánk valahova (fürdő vagy erdő vagy Nyíregyházi zoo vagy bármi..) de ez nem túl izgalmas, közel minden hétvégén utazunk valahova.

Szeretnék valami egész napos "meglepisorozatot".

Pl éjfélkor vetítek neki egy 20 perces videót, az egy év alatt készült közös fotókról és emlékekből (ezt már majdnem befejeztem, csak még van pár nap, lehet addig még lesznek képek) különleges sörözéssel egybekötve.

Aztán kellene nekem egész napos ötlet.

Óránként-kétóránként valami meglepi vagy játék, aminek izgalmas a vége vagy valami...van ötletetek?

2017. júl. 27. 12:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Ez gáz - mármint ez a közös képvetítés, különleges sörözés... mivan?! Ezt max. megnézi, mert nem akar mebántani, de nemár! Dedó szint.

Nekükn úgy telt: felkeltünk, kávé, ebéd, aztán nekem ment a hasam fél délután, közben pakoltunk már össze. Este lementünk a tengerpartra (pont nyaraltunk) megittunk egy sört és jöttünk haza, mert másnap korán kelés a buszhoz.

Semmi rózsa, meg hasonló dolgok, sőt, a hasmenésem miatt sehová nem tudtunk menni, ahová akartunk. Szívás.

2017. júl. 27. 15:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Melyik nyomorék szavazta le az első vàlaszt? Ez legyen a legnagyobb öröm az életedben.
2017. júl. 27. 18:00
 13/18 anonim ***** válasza:
A 2. vàlaszt. Elnéztem.
2017. júl. 27. 18:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Kirándulás!
2017. júl. 27. 18:55
 15/18 A kérdező kommentje:

"Kedves" hasmenéses, tré, hogy neked el volt rontva, de attól még mások szívesen ünnepelgetnek.

A sörözés nem különleges, sokszor szoktunk sörözni filmezni, csak mert jól esik :D

2017. júl. 28. 11:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem hasmenéses vagyok, te szerencsétlen, létezik szám is a válaszom alatt!

De azt csinálsz, amit akarsz, én attól jól éreztem magam már este a parton, de ezeket a vetítsünk filmeket dolgot soha nem értettem, a másik fél maximum kényszerből vág jópofát hozzá. :)

Egyébként Ő mivel is készül?

2017. júl. 28. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:

#16-os válaszadóval egyetértek... maximum tinik között szokás ez a nyáláradat, amit tervezel.

De, ha neked ez esik jól, sok sikert hozzá!

Szerintem a párod sokkal jobban értékelné, ha az ágyban töltenétek a napot, vagy lenne 1 értelmes program, nem, hogy egész nap rángatod, jobbra-balra és mindenfélét vetítgetsz neki.

2017. júl. 28. 14:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de egy év képeiből hogy 20 perces videót csinálni... Olyan 5 év után már mutatósabb lehet, mondjuk úgy 2 percben... Hány évesek vagytok? Ez az éjféli vetítés annyira erőltetett, hogy szavakba se tudom önteni, arról ne beszéljünk, hogy "van még pár nap addig még lesznek képek"... :D Kérlek, ne kínozd ezzel a barátodat, főleg, ha eddig minden hónapfordulót is tartottatok. Nem tudok elképzeli olyan férfit, akinek ez a nyáltenger bejönne. Ezt az óránként-két óránként meglepi/játékot is felejtsd el kérlek, fogalmam sincs, mit szeretnél ebből kihozni, de nagyon izzadtságszagú. Egyébként miért az eljegyzés témakörben tetted fel a kérdést?
2017. júl. 29. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!