Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
egy olyan napon, amikor abszolút nem számítok rá! Ergo szülinap, karácsony, valentin nap abszolút kilőve :D
egyébként nekem attól lesz tökéletes, ha az kéri meg a kezem, akivel igazán egymásnak lettünk teremtve. :)
Emancipált nő vagyok.
Semmiféle "lánykérést" nem fogadnék el. El is áshatná magát, aki próbálkozna. Még viccből sem. Különben sem vagyok lány, már régóta. Különben sem kell KÉRNI, közös megegyezés kell.
Micsoda férfi az, aki kéreget, főleg, ha még TÉRDEN ÁLLVA is! Szégyen. Nem élünk a középkorban, rég egyenlőek vagyunk; nem?
Együtt vegyük meg a közösen kiválasztott egyforma jegygyűrűt!
A hideg kiráz a gondolatra is.
Hát, utolsó, téged nemigen fog elvenni senki sem...
Te, ha akarnál se találnál olyan m@rhát, aki eléd mer állni egy ilyen ötlettel.
A kérdésre válaszolni nem tudok egyébként, mert én sem akarnám, hogy megkérje a kezem bárki is, mert nemet kellene mondanom.
1. közös megegyezés - hogy igen, szeretném, meg ő is > fontos, különben pfára esés lesz
2. viszont legyen meglepetés a hogyan meg a mikor, de nekem az ideális egy kirándulás alkalmával, vagy nyarálás, tóőarton, fürdés közben... napkelte/nyugta nézés a hegyen, stb.
3. NE szülinap, nlvnap, karácsony, szilveszter, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!