Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Korai 2 éves kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai 2 éves kapcsolatban eljegyzést várni? 29 vagyok, a párom 32, másfél éve élunk egyutt. Rossz látni, hogy a kortársaim mind házasodnak, szulnek. Mi még csak -beszéltünk errol.

Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 19:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Elég nagy gond ez a mai pasikkal, mert ők "ráérnek".

Most kérdezz rá, az hogy beszéltetek már róla az egy pasinak cska annyit jelent hogy beszéltek - kész. Nem gondolják tovább.

Kérdezz rá és ha nemet mond hagyd a fenébe különben később már esélyed nem lesz olyat találni aki tényleg akar házasodni. ABszolút nem korai, együtt éltek, mindketten abban a korban vagytok amikor kell. Akkor? mire vár még?

Semmire. Szerintem nem akarja és csak lapít amíg lehet. Kérdezz rá.

2017. júl. 8. 20:42
 12/34 anonim ***** válasza:
36%

Nem lenne korai szerintem.

De beszélgessetek sokat róla, tudd meg,hogy ő nagyjából mikor tervezi az eljegyzést,házasságot stb..

Nem ciki erről beszélni, nem egyenlő a gyűrű követeléssel ha csak beszéltek róla.

Inkább tud meg most,hogy mik a tervei,mint hogy várj 4-5 évet és rájöjj,hogy esze ágában sincs elvenni. Nagyon sok nő esik ebbe a hibába..

Szerintem kérdezz rá konkrétan,hogy ő kb mikor tervezné.

2-3 év után eljegyzés és rá 1 évre házasság szerintem jó menetrend ennyi idősen.

2017. júl. 8. 21:05
 13/34 anonim ***** válasza:
51%

Az tök jó, hogy így figyelembe vetted a saját értékrended meg a környezeted, csak a párodról feledkeztél meg.

30/f

2017. júl. 8. 21:17
 14/34 A kérdező kommentje:

Beszéltünk már sokszor róla, ö velem akarja leélni az életét, szerinte nem a gyuru jelent bármit is.. de meg fog kérni hamarosan. Csak tavaly is ezt mondta..

Akkor nem is akarja?

Meg azt is mondta h elveszik a varázsa ha sokat beszélunk errol.. de szerintem meg már elveszett, azzal h ennyit húzza...

2017. júl. 8. 21:28
 15/34 anonim ***** válasza:
50%

"ö velem akarja leélni az életét"

ha csak a felét akarná leélni veled már akkor sem kellene hogy gondot okozzon egy eljegyzés

2017. júl. 8. 21:33
 16/34 A kérdező kommentje:
Ezt ő mondta. És ugy is viselkedik. Csak a gyuru nem akar jönni..
2017. júl. 8. 21:37
 17/34 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem alapvetően nem korai. Mipl A 2. évfordulónkon 26-23 évesen màr fél éve hàzasok voltunk.:) Viszont ha csak azért akarod ezt, mert màsok hàzasodnak, gyereket csinàlnak akkor nem lehetsz valami érett agyban. Ne hasonlítgasd a sajàt kapcsolatodat màsokéhoz. Minden pàrkapcsolat màsmilyen ütemben fejlődik, vagy épp stagnàl. Ezt nektek kell tudni, hogy tartotok valamerre. Plusz azt sem àrt tudnod, hogy a pasid egyàltalàn akar e hàzassàgot. Lehet, hogy hàzassàgellenes és esze àgában sincs elvenni. Beszéljétek meg.
2017. júl. 9. 00:31
 18/34 anonim ***** válasza:
51%
Még annyit, hogy mondani bàrmit lehet, ha húzni akarja az időt akkor azt mondja amit hallani akarsz " persze majd" . Amúgy a gyűrűs megjegyzésből arra következtetek , hogy nem akar magànak feleséget. Elég neki baràtnő. Ezért sem kér meg. Màr megtehette volna ha akarnà.
2017. júl. 9. 00:36
 19/34 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem egyáltalán nem korai. Én úgy voltam ezzel egy idő után, hogy nem leszek senki ingyencselédje, márpedig ha együtt élünk és mindent megkap, ez kényelmes így, meg semmi jele, hogy elveszít téged. Ugyan minek venne el?

Én is estem ebbe a hibába. Megelégeltem, mikor hatodik éve ment ez, hogy "majd", vártam, álmodoztam, de nem történt semmi. Meguntam, összepakoltam és szakítottam. Egyedül voltam három évig, de utána megtaláltam azt, aki egy év után megkérdezte egy gyűrűvel, hogy szeretnék-e a felesége lenni.

Sok nőt látok a környezetemben, akik 7-8 évig élnek egy férfival, aki nem kéri meg őket. Aztán vagy besavanyodnak, és tűrik a sorsukat, vagy "besikerül" a gyerek és várandósan megesküsznek. Nekem ez a sors nem kellene, de mindenki maga döntsön.

39n

2017. júl. 9. 09:46
 20/34 A kérdező kommentje:

Oké de csak ezért ti szakitanátok? Meddig várnátok?

Esélytelen h megkérjen már? :( :(

2017. júl. 9. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!