Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha felbontom az eljegyzésem egy lánnyal, azért mert rájöttem idővel, mégsem akarom elvenni, és kérem vissza a gyémántköves eljegyzési gyűrűt amit úgy csináltattam neki, jogos visszakérnem? (A lány nem akarja visszaadni)
Szívàs. Legközelebb majd 2x meggondolod kinek adsz gyűrűt. Amúgy visszakérni bunkósàg , mert az ajàndék volt.
Anno én a Dunàba dobtam. Mikor szakítottam pont nem a gyűrűvel voltam elfoglalva, elég nagy balhé volt. Utólag pedig se kedvem nem volt utazgatni hogy visszaadjam, sem pénzt nem àldoztam volna vonatjegyre miatta. Egyébként sem volt dràga. Pàr ezerért vette. Sima bizsu volt.
Nehogy már a lány legyen lenézve, amiért nem adja vissza... Az etikett szerint ha a fiú bontja fel az eljegyzést, akkor nem jár vissza a gyűrű, kivéve, ha családi örökség volt a fiú családjában az a konkrét gyűrű.
Erre ugyan nem tér ki az etikett, de ha a lány megcsalja a fiút, akkot megértem, hogy visszakéri a fiú a gyűrűt, de az ilyen "mégse akarom elvenni" indok elég gáz. Legközelebb gondolkodj előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!