Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha felbontom az eljegyzésem egy lánnyal, azért mert rájöttem idővel, mégsem akarom elvenni, és kérem vissza a gyémántköves eljegyzési gyűrűt amit úgy csináltattam neki, jogos visszakérnem? (A lány nem akarja visszaadni)
Nem adnám vissza, hiszen az enyém - meg minek neked, azzal akarod a követkeő csajt is megkérni? Mert az ultragáz -, de bevinném zaciba.
Így jártál, legközelebb nem hasraütésszerűen osztogatod a gyűrűket, és alázol meg mást.
28n
Én visszaadnám, ha nem kérné a srác. Ha kérné, akkor csakazértsem. A törvény engem véd, ha ilyen suttyó, hogy visszakérne egy ajándékot szenvedje csak, majd legközelebb jobban meggondolja, kit vesz el.
Attól, hogy már nincs szerelem, még volt. Engem erre emlékeztetne a gyűrű. Nem dobálom ki az exeim ajándékait, hogy még a csírájukat is elfojtsam..
Mondd csak el a rendőrségen, majd meglátod milyen hangosan kinevetnek.
A lány helyébe vinném a zaciba és pénz meg a "nyaralás alapba" kerülne. :D
Én se adnám vissza.
Lehet kérni persze, de nem köteles visszaadni, az övé. Ezért kell átgondoltam megkérni valaki kezét.
Lehetséges hogy úgy van vele, hogy elmegy belőle egy vigasznyaralásra :D Sőt később ha lecsendesedett benne a dolog simán hordja ékszerként mert tetszik neki, az ő mérete...
Őszinte leszek, ha az én vőlegényem döntene úgy,hogy koccoljak, nem vesz el, akkor én sem biztos, hogy visszaadnám a gyűrűt.
Ajádnék volt, és egykor nagyon szeretted, nem is értem hogy van pofád visszakérni.
Drága volt gondolom,azért kéne.De ez van, ha nem vagy biztos a dolgoban,akkor máskor ne jegyezd el a barátnődet és ne vegyél ilyen drága ékszert..Ha veszel,akkor törődjél bele, ha nem adják vissza,amikor kidobod őket.
Sznob raktárban rengeteg nő árulja az exétől kapott ékszereket . Én is eladnám, nyilván nem viselném szakítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!