Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így érdemes lenne ilyen fiatalon hozzámennem?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, jövőre diplomázom. A párom 27. Két éve vagyunk együtt, együtt is élünk egy ideje. Szeretjük egymást, de azt megjegyezném, hogy részemről ez már egyáltalán nem a szenvedélyes szerelem. A barátom nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik, manapság ritka az ilyen. Rendszerető, felelősségteljes, művelt. ugyanazok a dolgok érdekelnek mindkettőnket, rengeteget beszélgetünk, senki előtt nem nyíltam meg úgy, mint előtte. Ő a tenyerén hordoz, mindig dicsér, semmit nem sajnál tőlem, és kifejezetten romantikus típus. A szexuális életünk rendben van, mindig el tud juttatni a csúcsra, bár ezt elég megszokott módszerekkel teszi. De tény, hogy mindig van mellette orgazmusom. Nincs sok tapasztalatom, ezért azt hiszem ez nagy dolog, sok nőnek nem szokott lenni(?).Jó állása is van, közgazdász, és elég sokat keres, de azért persze nem milliomos nyilván. A lényeg, hogy a párom egyre többet beszél arról, hogy szeretné megkérni a kezemet, hogy ha lediplomáztam,akkor utána akár össze is házasodhatnánk. Nagyon örülök, hogy így gondolja, én is lelkes vagyok, ha arra gondolok, hogy eljegyzés, gyűrű, menyasszonyi ruha, esküvő, stb... De tény, hogy ő nekem az első, és nem akarom, hogy rossz vége legyen. Tavaly ilyenkor még teljesen másképp gondolkodtam, mint most. Mi van ha jövőre is? És elég gáz lenne esküvő előtt egy hónappal visszamondani. Most úgy érzem vágyom erre, de mi van ha később nem? Vagy ezen ennyire előre ne agyaljak, csak a jelen számít? Attól is tartok, hogy ha szakítanék vele, azzal a címszóval, hogy most kiélem magam, akkor soha többet nem lenne ekkora szerencsém egy fiúval se, mint vele.A páromnak amúgy volt már néhány barátnője, azt mondta egyiket se vette volna el, na de neki mégis megvoltak ezek a fokozatok.2017. jún. 13. 15:39
1/17 anonim válasza:
Tehát nem szereted és hozzáakarsz menni? Ebbe mia jo?
2/17 anonim válasza:
Ebben neked kell dönteni.
Nálad jobban senki nem érzi ezt.
3/17 anonim válasza:
Jól kijöttök, szeretitek egymást, az életcélotok azonos...Mi itt a probléma? Ha, hogy nem olyan szenvedélyes, mint az elején? Elárulom, jó esetben még vagy 50 évig együtt lennétek, szerinted ezalatt végig szenvedélyes szerelmet kéne érezned? A szex jó, minden jó. Ne dobd el magadtól azért, mert "ki akarod élni magadat". Az a legnagyobb hülyeség. Viszont ha belemész, akkor szívvel lélekkel tedd, azzal, hogy ő a te párod, akivel jóban, rosszban együtt lesztek és a problémákat megoldjátok, nem lecserélitek a másikat.
4/17 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy bizonytalan vagy , így ne menj hozzà. Viszont szakítani, eldobni csak mert màssal nem dugtàl a te szavaiddal élve "nem élted ki magad" nagy butasàg, főleg úgy hogy a leíràsod alapjàn semmi baj nincs a kapcsolatotokkal. Ha nem vagy biztos akkor vàrjatok az esküvővel. Bàr az személy szerint nekem furcsa, hogy a làngoló szerelem màr ha volt egyàltalàn, akkor mindössze 2 év alatt elmúlt. Ezen érdemes elgondolkodni mit is éreztél pontosan. Ameddig nem vagy 100%-ig biztos abban hogy egy életen àt hűséges tudsz lenni hozzà màs tapasztalat nélkül, addig ne mondj igent. A legőszintébb az lenne ha megbeszélnéd vele az érzéseidet. Tudod, kommunikàció!
5/17 anonim válasza:
Azért az gáz, amikor valaki a gyakorin kérdezi meg, hogy feleségül menjen-e a barátjához.
6/17 anonim válasza:
Rossz a kérdés.
Érdemes lenne eldobni egy jó kapcsolatot, egy normális férfival, csupán azért, hogy több faxba is beleülhess?
Látod, milyen egyszerű eldönteni?
7/17 anonim válasza:
Ez bizony nehéz ügy. Megértelek kérdező. A szenvedély pár év után általában elmúlik, mással is így lesz. Szerintem még nagyon fiatal vagy a házassághoz, viszont az is igaz, hogy ilyen férfit találni nem lesz könnyű még egyszer. Egyelőre ne menj hozzá, csak ha biztos vagy a dologban. Bár én úgy érzem, ebből nem lesz házasság.
8/17 anonim válasza:
Ha szeretnéd, fel se merülne ez a kérdés. Pár év múlva úgyis otthagynád. Az egy dolog, hogy nem olyan szenvedélyes a szerelem és nincs az a rózsaszín köd, mint az elején, de ha két év után nem vagy szerelmes már akkor megette a fene.
9/17 anonim válasza:
3-as vagyok. Nem egy nőt ismerek, akik addig válogattak, hátha jön majd jobb, amíg most 30 fölött egyedül vannak és a látóhatáron sincs család, gyerek, amikre annyira vágynak. Ezek a nők rettenetesen keserűek. Ne térj rá arra az útra, hogy "biztosan jön majd még jobb is".
10/17 anonim válasza:
Figyelj, tapasztalatból mondom, a kiélés sem olyan érdekes, mint amennyire hangzik. Sőt. A párod normálisnak tűnik, és igen soha többet nem lenne ekkora szerencséd, ha a kiélést választod. Esetleg inkább próbáljátok feldobni a sz**uális életetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!