Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Szerintetek melyik a legszebb gyűrű?
A lehető legszebbet szeretném kiválasztani. Nyilván nem nektek kell helyettem dönteni, de figyelembe fogom venni a ti véleményeteket is. (és persze a saját véleményemet is) :)
jöjjön a kép linkje:
Hát a 4. az ronda.
A 2. már elmegy, kis visszafogott.
Amúgy egyik se olyan hogy nekem nagyon tetsszen, de az első és a 3. a legjobb ezek közül.
Nem tudom, az első mennyire csicsás a kézen, de ha az, akkor a 3-dikra szavazok. Ha nem csicsás, akkor az első.
sorrendben:
1,2,4,3
De inkább olyasvalakit kérdezz aki közelebb áll ahoz, akinek veszed. Sok boldogságot :3
Mindegyik szép, én örülnék bármelyiknek :)
Az első nekem picit túl sok, az tetszik a legkevésbé.
A második a legjobban. A harmadik is szép.
A negyedik semleges.
Eljegyzésre nekem egyik sem, mert nem szeretnék kövesgyűrűt, csak karikát.
Egyébként csak mint gyűrű, akkor ez a sorrendem: 2, 4, 3, 1.
Nekem speciel egyik sem tetszik. Nem szeretem amikor egy gyűrűben van egy nagy darab kő. Az első pedig túl csicsás. Az enyémben pl 3 nagyobb kő van egymás mellett. Nagyjából így néz ki: [link]
Csak az enyémben a középső kő majdnem ugyanolyan méretű mint a mellette lévők, nincs ekkora kontraszt, illetve nincs ilyen hullám a kövek mellett mint ezen kétoldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!