Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan titkoljam el, hogy tudok a gyűrűről?
A párom mosott ruháit pakoltam éppen, amikor a fiókban megláttam azt a bizonyos kis gyűrűtartó dobozkát. Nem mertem megnézni, hogy mi van benne. Inkább becsuktam a fiókot és szóltam a páromnak, hogy inkább most ő pakolja el a holmijait.
Nem akarom elrontani a meglepetését.
De mégis hogyan titkoljam el az izgatottságomat?
Nem lesz mostanában szülinapod, ilyesmi?
Csak mielőtt csalódnál (ne így legyen), lehet, hogy más, nem eljegyzési szándékból adja.
Párom bátyja pl. adott már köves gyűrűt a barátnőjének, de nem eljegyzési ajándéknak szánta. Szegény csaj órákig zokogott, mert tudta, hogy gyűrűt fog kapni...
De remelém eljegyzés lesz :))))
Mivel nem néztél bele így azért ne éld bele magad mert nagyobb úgy a koppanás. Legyen inkább meglepődés ha mégis! :)
Én kaptam fülbevalót pontosan ilyen dobozban, sőt a páromnak rendeltem ebay-ről mini izzót a motorba és konkrétan ilyen dobozban érkezett! :D
Húú :D de izgi. Írd majd meg mi volt :D
Drukkolok.
25/N
Köszönöm a válaszokat, még a negatív és pesszimista hozzáállású válaszokat is.
Ma a megérkezés után sétálni mentünk és megkérte a kezemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!