Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha a barátotok egy gémkapocsból hajtogatott gyűrűvel jegyezne el titeket?
Ha azzal kérne meg, de az esemény után venne egy normális, hordható gyűrűt, akkor örülnék és megtartanám a gémkapcsosat is.
De ha úgy tervezi, hogy nem is kapok eljegyzési gyűrűt,az annyira nem tetszene.
Ahogy írta valaki, nem a pénzen van a hangsúly, alapból nagyon olcsók , egy ezüst gyűrűt cikória kővel már 5 ezer forintért is kapsz.És tudod hordani amíg össze nem házasodtok.
14-es
Cirkónia, te buta. A cikória egy gabonaféle.
Miért lenne buta? Én is kevertem már hasonló hangzású szavakat, pedig nem vagyok buta. (Degradált- degeneráltat pl sokáig kevertem:D )
még ma is simán leírom, hogy szímpad :D
Amúgy: én nem kaptam a gyűrűm, hanem vettem, jobb is így, mert kiderült, hogy a vőlegényem iszonyat rondát nézett ki.
Amúgy szituáció függő. Engem először gyűrű nélkül kért meg, bár az komolytalan volt még.
Aztán az általam vett gyűrűvel.
Sokszor ijesztgetett amúgy azzal, hogy egy tekerős automatából vesz majd eljegyzési gyűrűt.
Ha úgy kérte volna meg a kezem, hogy egy kiránduláson tekert volna nekem egy gyűrűt és letérdel és megkér, az iszonyú romantikus lett volna (de csak azért, mert sokat viccelődtünk ezen előtte). Szóval tényleg szituáció függő.
De az biztos, hogy kellett volna igazi gyűrű, mert azért amikor bejelentjük a lánykérést, akkor mindenki kíváncsi a gyűrűre. Ciki lenne valami kis kitekert butus gyűrűcskét mutatni mindenkinek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!