Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélés elkezdése után ideig várnál, hogy megkérjék a kezed (feltéve, hogy szeretnéd)?
Én az összeköltözéstôl számítva 1 nagyon max 1,5 évet várnék a lánykérésig.
24 N
Ha mindketten fontosnak tartják a házasságot, akkor sokáig nem érdemes várni.
Hozzátartozik, hogy mi már nem kamaszként ismerkedtünk meg. Összejöttünk, pár hónap múlva úgy gondoltuk, hogy ebből komoly kapcsolat lesz, és összeköltöztünk. Rá öt hónapra volt a lánykérés, egy év múlva esküvő, és utána jöhetett a gyerekvállalás.
Ebben egyetértettünk az első perctől, hogy előbb esküvő, aztán terhesség. Aki ennyi elköteleződésre nem képes, annak nem szülök. Elválni ugyanis lehet, de a gyerek egy életre szóló, vissza nem vonható döntés.
Előtte viszont az összeköltözés után dől el, hogy képesek vagyunk-e egymással együtt élni. A szerelem önmagában kevés a házassághoz. Vagyis már akkor tudtuk, hogy össze akarunk házasodni, de ezen múlt, hogy megtegyük.
Gondolom érthető, mit akarok kihozni belőle. :)
elet tapasztalat a legfontosabb ,volt egy hazassagom elozoleg , nem mukodott, masik eset, 8 evig kulon eltunk, 10 evig egyutt,kb 30 eve egyutt vagyunk kb tiz eve hazasok
az a darab papit kb nem szamit semmit ,,,,,,,,kizarolag az ugyvednek .
Nem költöznék vele össze eljegyzés előtt.
Hagyománytartó vagyok, nem vallásos(!).
Nálam az eljegyzés után indul az „élet”.
Viszont nem vagyok eljegyzés központi, tehát mondjuk 3-8 hónap után biztos nem mondanék még igent, hiszen nem is ismerem az illetőt elég rendesen. A dolgok általában 2 év után romlanak el, ott ha meg tudjátok oldani a problémákat és folytatni tudjátok akkor csapjatok bele!
Semennyit. Nem költöztem volna össze olyannal, aki meg sem kért.
Szerettem volna, mivel házasságárti vagyok, és házasságban akartam élni ha megtalálom a 100%-ig hozzám való társat. Ez sikerült is. Amikor összeköltöztünk, már jegyesek voltunk egy ideje. Az esküvőnk fél év együttélés után volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!