Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvennétek így a lányt?
Objektíven írom le a helyzetet, tehát most nem lényeg, hogy én melyik fél vagyok.
Szóval van egy pár, a nő 20 éves, a férfi 26, távkapcsolatban élnek, ami azt jelenti, hogy általában havonta tudnak találkozni pár napra, de minden napot végig szoktak beszélgetni, 2 éve tart a kapcsolatuk. Mindketten tanulnak, de a férfi most fog diplomázni.Utána már ott keres munkát majd, ahol a lány él, össze szeretnének költözni a közeljövőben. Ahogy a múlt nyarat, úgy a mostanit is együtt fogják tölteni, tehát van már tapasztalatuk az együttélésben úgymond.
Mindkét fél imádja a másikat, mindkettejüknek ez az első kapcsolata.
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek egy eljegyzés aktuális lenne, vagy ha nem, akkor mikor lenne már az?
Mi a véleményetek az eljegyzésről ebben a helyzetben?
Köszi :)
két hónapot együttlakni, az semmi.
gondolom vmelyik szülőnél hédereltek, nem fizettek rezsit, albit, kaját stb.
éljetek együtt egy évet min.
"Csak az eljegyzésről van most szó, a házasság az még odébb lenne természetesen."
Akkor meg minek? Hogy mutogasd a gyűrűt? Értelmetlen és gyerekes szerintem! Költözzetek össze, barátkozzatok a szürke hétköznapokkal még 1-2 évet és utána jöhet az eljegyzés és már az esküvő!
Szerintem akkor van értelme az eljegyzésnek,ha utána rövid idő múlva elkezdik a felek intézni az esküvőt,lefoglalják a helyszínt,a ruhát, a fotóst stb.És belátható időn belül ugye meglesz az esküvő.Ha eljegyzés után 1-2 éven belül nem lesz esküvő,az a szememben elég komolytalan.
Nekem is van ismerősöm,akik évek óta jegyben járnak és még mindig úgy vannak vele,hogy messze van még a házasság.
Ennek szerintem nincs értelme, nem örülnék ha így kérné meg a párom a kezem.
Inkább várj még egy évet,addigra már te is dolgozol és együtt is élnétek.Több értelme lenne akkor.
Régimódi vagyok, így a szememben az együttélés az eljegyzés után jön.
Mielőtt mindenki le-vallásos-p*csázna, nem vagyok az.
Egy kis kóstolgatás oké. Ha túl vagytok a kétéves határon (ahol általában valamilyen módon problémák jelentkeznek), ha ezeket megoldottátok, hát akkor sok boldogságot kívánok! Fontos az, hogy tudd akár a hölgy akár a férfi vagy, hogy ha veszekedtek utána van e kiút/ fény az alagút végén egymás sértegetése nélkül. Fontos hogy tudd a másik szándékait. És szerintem ami még fontos, gondold át, hogy a jóban-rosszban azt jelenti, akkor is szereted feltétlenül EGÉSZ ÉLETEDEN KERESZTÜL amikor éppen betegen az ágyban fekszik, megy a hasa, köhög, taknyol... és még lehetne részletezni.
Én több mint 4 éve vagyok együtt a párommal, eljegyzés nem volt, és egyenlőre nem is tervezném. Távkapcsolatban élünk, ami azt jelenti, hogy 1500km választ el minket egymástól. Mindenhogyan szeretem, kiismertem már, hogy így fogalmazzak, mert megismerni egy embert egy élet is kevés. Várjuk, hogy lássunk valami mozdulást a „sorsban” a közös jövőnk, utunk felé.
Eljegyezni baromság úgy, hogyha még évekig 3-4-5 évig nincs esküvő. Eljegyzés után rövidesen esküvő (1-1,5 év).
Szia!
Először 1-2 év együttlakás mindenképp kéne, hogy úgymond klappol-e minden a szürke hétköznapokban. Havonta 1-2 találkozón könnyű a legszebb énünket mutatni, a feketeleves az együttlakásnál derül ki. Akkor látjátok majd, hogy együtt is tudtok-e élni békében, szeretetben. Ha ez megy, akkor jöjjön a leánykérés! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!