Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérnéd a kezét egy rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérnéd a kezét egy rossz időszakban?

Figyelt kérdés

Valentin-napon szerettem volna megkérni a barátnőm kezét, de pont előtte hunyt el egy közeli hozzátartozója, ezért nem tettem. Azóta eltelt egy hónap, de az állapotok még mindig nem álltak vissza a rendjükre. Közeleg a születésnapom, és arra gondoltam, aznap kérem meg, mert amúgy is közös emlék köt minket ahhoz a naphoz. A párom jól viseli a történteket, csak néha ötlik fel benne ez a dolog. Mit gondoltok, várnom kéne még vele, vagy megkérhetem most?

27/F

2017. márc. 10. 09:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én úgy tudtam, hogy az esküvő dátumát ünneplik..

Az eljegyzést is? Lemaradtam valamiről?

Kérd meg amikor akarod, az eljegyzés önmagában úgy sem jelent semmit. Hány olyan pasi van aki eljegyez valakit aztán az esküvőről persze hallani sem akar. Az esküvő napja az amit ünnepelni kell. Szerintem nem is fogtok emlékezni ha április 8-án vagy kitudja mikor jegyzitek el egymást. vagyis egy haláleset sem fogja beárnyékolni, mert nem ezt a dátumot ünneplitek.

2017. márc. 14. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!