Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori még a lány apjától való megkérés? Nálatok volt ilyesmi?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mikor és milyen módon? Tudtatok róla, vagy nem, a lánytol való megkérdezés előtt, vagy után? Kettesben "intézték" vagy családi összejövetel volt? Komolyan gondolta ennek lényegét a vőlegény, vagy csak szokásból, tiszteletből tette. Bármilyen forgatókönyvre kíváncsi lennék, hogy manapság milyen szokások élnek még.2017. jan. 15. 14:49
11/11 anonim válasza:
Az én barátom elutazott Apukámhoz, és elmondta neki, hogy szeretné megkérni a kezem és Apukám nagyon boldog volt. Aztán pár hónap múlva megtörtént az eljegyzés is. Eszembe se jutott hogy én bármiféle tárgy vagyok, amit kölcsön kértek, meg hogy ki kit hogy birtokol....nem is értem, hogy ez hogy juthatott másoknak eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!