Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez most mit jelent? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent? Miért nem mondja el az anyjának?

Figyelt kérdés
A párommal 4 évig voltunk együtt, együtt is éltünk. Többször felmerült, hogy eljegyez, de mindig csak halogatta. Nem emiatt, de szakítottunk és külön voltunk 3 hónapig. Kb 1 hónapja vagyunk újra együtt és megkérte a kezem. Ami furcsa nekem, hogy amikor elmentünk az anyjához (csak ő van a páromnak) és mutattam a gyűrűt, annyit mondott rá hogy "nagyon szép". Pedig jóban vagyunk. A párom se mondott neki semmit... Szerintem azt hitte hogy csak egy sima gyűrűt kaptam vagy nem tudom. A párom is annyit mondott erre hogy "biztos tudja hogy ez jegygyűrű"... Nem vagyok nagy Facebook mániás se, de oda se írt erről semmit, pedig napi szinten használja... Én lihegem ezt túl vagy kezdjek kételkedni?
2016. dec. 30. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

Nyugi, csak te liheged túl, úgyhogy most már lenyugodhatsz! :)

Azért gondolkodj már józan paraszti ésszel, mielőtt beindul a kis gonosz fantáziálgatásod!

2016. dec. 30. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Az a baj, nagyon türelmetlen vagy kérdező.. Nem tudod kivárni, és túl liheged az egészet. Legyél nyugodt, találd fel magad majd jön aminek jönnie kell..
2016. dec. 30. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, hogy csak túlreagàlod. De végső soron nem tudhatod mit gondol a pasid anyukàja... Az én anyàmnak pl nem esett le, hogy megkért a férjem, mikor mutattam a gyűrűt. Szóval sose tudni:) Szerintem beszéld meg a pàroddal a dolgot.
2016. dec. 30. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért az esküvőt még ne tervezgesd... "biztosan tudja" - elég szar duma. Nem meri megmondani, mert tudja, hogy anyuci nem helyeselné, te meg pár évre le vagy szerelve.
2016. dec. 31. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!