Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan, akik nemesacél karika gyűrűt vettek?
Utolsó, te normálatlan, lelkiszegény, szánnivaló liba...
1. Szövegértés: nem eljegyzési (=lánykérő) gyűrűről van szó, hanem jegygyűrűről. Tudod, amit az "igen" kimondása után húznak fel az esküvőn, és egy életen át hordanak.
2. Az arany és az ezüst (szokásos jegygyűrű alapanyagok) a két legpuhább fém, amik könnyen karcolódnak, adott esetben deformálódnak. Az, hogy a strapabíróbb fémek olcsóbbak, már csak szerencsés véletlen.
3. A szerelem, szeretet, megbecsülés, tisztelet... stb. (további számodra ismeretlen fogalmak) nem egyenesen arányosak a gyűrű árával.
4. Az én eljegyzési gyűrűm konkrétan ingyen volt (párom egy hobbiékszerész barátja csinálta neki/nekem), és a legszebb ajándék, amit valaha kaptam tőle.
5. Mindenesetre drukkolok, hogy találj magadnak egy kőgazdag, 60-ad palit, akinek a farkát undorral veszed majd a szádba, amíg "végre" el nem patkol...
Szerintem a kettes csak direkt provokál :)
Én kifejezetten ilyen gyűrűt szeretnék majd csináltatni, mármint nem a szokásos arany/ezüst/platina háromszögben mozogva, hanem titán, wolfram, kerámia, karbon, valami nem szokványosat. Pl láttam damaszkuszi acélból készült gyűrűt, kifejezetten jól néz ki, ahogy látszódnak rajta a hajtások.
By the way ahogy mondták, az aranyat, ezüstöt is ötvözik, hogy ilyen ellenállóak legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!