Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik gyűrűt választanátok?
2016. okt. 15. 18:56
11/25 anonim válasza:
A másodikat. Az elsőben szerintem elég furák azok a mélyedések...
12/25 A kérdező kommentje:
köszönöm, a második lesz! :) tényleg elsőben furák a mélyedések :) ment a kéz mindenkinek
2016. okt. 15. 19:18
13/25 anonim válasza:
Én a helyedben beavatnám, diszkréten a barátnőjét, ő tudni fogja, hogyan derítse ki, hogy melyik típus dobogtatja meg inkább a szívét. Úgy teheted egyedibbé, hogy íratsz bele valamit ! :)
Egyrészt, valaki eleve szolidabb típusú!
Másrészt, inkább egy olcsóbb gyűrű, sok szeretettel! Mint egy drága, szeretet, megbeszélés nélkül!! Szerintem. De nem vagyunk egyformák!
15/25 anonim válasza:
Nekem olyasmi van, mint az 1.,, nagyon szeretem hordani, kényelmes, praktikus, nem akad bele semmibe, nem karmolom vele meg az arcom.
16/25 anonim válasza:
Nekem mindkettő elég snassz, jellegtelen és tucat. És nem azért, mert egyszerűek... enyém is egyszerű, de mégsem jön velem szemben minden 2. utcán. Ha muszáj lenne választani, akkor az 1. jobban tetszik.
17/25 anonim válasza:
Nekem az egyes jobban tetszik.
18/25 anonim válasza:
Ha aztán sárga arany karikagyűrűt vesztek, ahhoz nem fog menni.
20/25 anonim válasza:
Egyértelműen a második, az első a mélyedések nagyon nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!