Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után történt meg a lánykérés?
előtte éltetek együtt, akár valakinél, akár külön lakásban? ha igen, meddig?
egyre többet látom, tapasztalom a környezetemben, hogy a fiatalok néhány hónap együtt járás után, 16-18 évesen már eljegyzésre adják a fejüket.
sokan persze nem is maradnak együtt végül. :D
az én gondolkodásomban ez úgy néz ki, hogy x év együtt járás - x idejű együtt élés után, ha minden klappol, lehet tovább lépni.
Nektek mi a véleményetek erről?
Nálunk nagyon hamar. Még én sem számítottam rá. 1 hónapja voltunk együtt amikor megkért. Összességében 1,5 év után házasodtunk össze. Esküvő előtt fél évet éltünk együtt. Már az elejétől mindketten úgy éreztük együtt akarjuk leélni az életünket, és nem nagyon volt mire várni. 5 éve vagyunk házasok:)
Én is és a férjem is feleslegesnek tartottuk volna az évekig járogatást, randizgatást. A legelejétől sokkal többet voltunk együtt, mint egy átlag pár, szóval gyorsabban is alakultak a dolgaink.
Tudom, ez nem teljesen válasz, de a nagyszüleim egy hónap udvarlás után házasodtak össze. A mai napig imádják egymást, a másik nélkül nem bírnak ki egy napot.
Van abban valami, hogy régen gyakran az oltár előtt látták egymást először, mégis leélték együtt az életüket, most pedig, hogy mindenki azzal és akkor házasodik, amikor akar, rengeteg házasság végződik válással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!