Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki akinek 20 évesen kérték meg a kezét?

Ne foglalkozz velük. 4 éve vagytok együtt, együtt laktok. Miért ne??
Sokan pár hónap után jegyzik el egymást, csak mert már kifutnak az időből. Az a hülyeség, nem az, hogy 4 év után eljegyeztetek egymást.

Engem az exem 20 évesen kért meg, ő 19 éves volt, és akkor 3 hónapja voltunk együtt. Nem éltünk együtt. Hosszú lenne leírni, a lényeg annyi, hogy hatalmas csalódàs volt a pasi . 7 hónappal később elhagytam. A baràtnőim örültek, az eljegyzésnek amúgy. A csalàdom viszont nem tudott a kapcsolatról.
Most 30 éves vagyok, 5 éve férjnél:) 6,5 éves kapcsolat. 1 hónap utàn kérte meg a kezem:) Akkor még nem éltünk együtt. Nem voltak beszólàsok. A csalàdjaink örültek.
Van akinek nagyon fiatalon összejönnek a dolgai, és vannak akiknek később. Ettől még senki nem lesz se több, se kevesebb. Pl A velem egykorú régi baràtnőimnek évek óta nem jön össze komolyabb pàrkapcsolat sem, nem hogy hàzassàg. Pedig próbàlkoznak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!