Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt aki úgy érezte nem jókor kérték meg a kezét?
Huhh. És hogy fogadta?
Attól tartok, hogy most fog megkérni. Pedig pont egy hullámvölgyben van a kapcsolatunk és még időre lenne szükségem, hogy újra felépítsem magamban ezt a dolgot. Viszont pont emiatt a törés miatt haragszom is rá. Miért nem lehetett volna előbb, mert vártam nagyon és tudom, hogy ő is akarja... Vagy esetleg ha már rendbejöttem lelkileg is. De valahogy az az érzésem, hogy pont rosszkor fogja megkérdezni. Pedig igent akarok mondani, de nem ilyen állapotban...Vagy ez hülyeség?
Hát sok dolog jött össze, de ez a lánykérés téma is belekeveredett érintőlegesen (úgy éreztem feltételekhez köti meg mások véleményéhez). Tavaly tervezte egyébként, de azért maradt el, mert én azt mondtam neki, hogy ne ilyenkor tegye, mikor össze vagyunk veszve, mert úgy fogom érezni, hogy ez az engesztelés. De akkor én nem tudtam, hogy tényleg akkor tervezi, csak úgy jött.
Pedig az a veszekedés a mostanihoz képest piskóta volt. Igazából nem vagyunk haragban most sem, csak valahogy a sebek még túl frissek a lelkemen. De tudom, hogy ő az igazi, csak szeretném, hogy felhőtlen legyen az igenem.
Nekem.... Ennél rosszabb időben nem is lehetett volna.
Ha gondolod, olvass bele:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljegy..
Utolsó előttinek: Nem akarok nemet mondani, csak nyugodtabb igent szeretnék. És nem mondtam nemet egyszer se még, csak egy veszekedés után jeleztem hogy na ilyen után közvetlen ne tegye inkább.
Utolsó: köszi, ez durva lehetett. :/ azóta mi lett veletek?
8-as vagyok. Visszautalva a válaszodra, én is hasonlóan éreztem, egy "nyugodtabb igen" kimondására vágytam.
A kérdésemhez rengeteg értetlen válasz is érkezett(miért gondoltam meg magam, aztán vissza - talán mert az emberek és a körülmények mindig változnak), meg ugye miért is nem dobtam el mindent amint megláttam a gyűrűt. Kinek mi a fontos ugyebár...
Akkor nem tudtam volna igent mondani szívből. Most eltelt néhány hét, de már ennyi is elég volt ahhoz, hogy változzon a felállás, természetesen néhány komolyabb beszélgetés után. Épp saját lakást nézünk, mert úgy vagyunk vele, hogy először a saját otthon (albiban vagyunk még), és utána, amint kezdenek lenyugodni a dolgok körülöttünk, kezdhetjük az esküvő szervezését. Többször felmerült azóta a lánykérés, igazából poénkodunk is rajta, de még emésztgetnie kell a történteket. Később hátha előáll újra vele - immáron jobban átgondolva. Szerencsére közelebb kerültünk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!