Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Volt aki úgy érezte nem jókor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt aki úgy érezte nem jókor kérték meg a kezét?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem megfelelő időpontot választott a férfi arra, hogy megkérje a nőt, például veszekedés, élethelyzet vagy bármi hasonló miatti rossz érzés miatt.

2016. máj. 24. 12:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Idézem, "Miért nem lehetett volna előbb, mert vártam nagyon és tudom, hogy ő is akarja... Vagy esetleg ha már rendbejöttem lelkileg is."

Hányszor, de hányszor felmerült ez már az én fejemben is :D Én is sokkal jobban örültem volna fél évvel ezelőtt amikor nyugodalmasabb vizeken eveztünk (dehogy, az túl egyszerű úgy), emezt viszont szinte zsarolásnak éreztem.

Szerintem sosem fogsz rendbejönni lelkileg úgy istenigazából. Én is csak a saját példámból indulok ki. Sossem volt olyan, hogy nyugodt lettem volna, mert mindig voltak feladatok, teendők, sajnos problémák is. Csak arra kell figyelni, hogy ne távolodjatok el egymástól - én ezt tanultam meg ebből a helyzetből. Ugyanis mi kegyetlenül elhidegültünk, főleg mivel alig töltött velem időt. De napestig mesélhetném :D

2016. máj. 25. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó és akkor soha ne kérje meg mert soha nem fog rendbe jönni? Nem igazán értem akkor mit kéne csinálni.
2016. máj. 25. 18:12
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan... sok nő örülne ha végre valahára hajlandó lenne elvenni a pasi. A mai világban nem lehet válogatni nagy a verseny. Nem hogy azon problémázni hogy most épp nem jó.
2016. máj. 25. 21:48
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Én sem értem hogy most minek kell hisztizni. Olyam ember akivel összekötnéd az életed vagy nem ? Nem olyan bonyolult ez. Vagy min veszekedtek? Mert ha egy tuskó lenne akkor gondolom nem akarnál hozzá menni. Nem fejtetted ki eléggé de kicsit az jön le hogy nincs ideális alkalom.
2016. máj. 26. 08:37
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azoknak, akik szerint "minek nyafogok örüljek, hogy a nagy versenyben megkér egyáltalán valaki stb.", azoktól bocsánatot kérek, hogy vannak érzéseim... Ennyi erővel mondhattam volna igent az exemnek is, aki megcsalás után megkért vezeklésből, de voltam olyan hülye és nemet mondtam.

Én sokáig azt hittem nem megyek férjhez és nem lesznek gyerekeim, de a párom reményt adott, hogy igenis lehet jó egy kapcsolat.

De az utóbbi időben volt egy mélypontunk, ami kicsit lerombolta ezt az álomszerű idilli képet. Ezt szeretném rendbe hozni magamban, hogy mikor megkér ne az jusson eszembe, hogy azért kér meg mert már másoknak is megfelelő, hanem a szerelem érzése öntse el a szívem.

Mindegy úgysem tudok beleszólni de az unokáinknak majd egy boldog romantikus történetként szeretném mesélni, nem mint egy tüske, ami örökké kétségessé teszi, hogy hány százalékban függött mástól a dolog.

2016. máj. 27. 13:22
 16/16 anonim ***** válasza:
És erről beszéltetek? Tudja hogy rendbe kell tenned ezt magadban? Vagy honnan fogja tudni hogy most már ok? Az a baj hogy nem írod le igazából hogy mi a gond így meg sokaknak csak az jön le hogy most is veszekedtetek meg már tavaly is, tehát mindig van valami ami miatt neked nem jó.
2016. máj. 28. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!