Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lesz egyáltalán eljegyzés? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz egyáltalán eljegyzés? Én nem vagyok házasságpárti, mindig úgy gondoltam ha terhes leszek, na majd akkor. És terhes lettem, amit nem terveztünk illetve csak 1-2 év múlva.

Figyelt kérdés
Ám ekkor még csak fél éve voltunk együtt, nem esett még erről szó, a párom pedig úgy gondolta, hogy ne azért legyen esküvő mert terhes vagyok, és amúgy sem nagy hassal kellene rendezni.A kis tündérem lassan fél éves, és nem úgy tűnik hogy valaha is megkérné a kezem, hisz mi már egy család vagyunk a szemében, de nekem nagyon jól esne! Rákérdezni vagy nyaggatni ezzel nem akarom hisz nem a papír a fontos... Lehet hogy Ő már ezen túllépett és nem is akar elvenni? Ja igen, és a kezdetektől együtt élünk én 27 vagyok, Ő meg 29.
2008. szept. 30. 13:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A pároddal beszélgettetek arról, hogy mennyire gondolja komolyan a közös jövőtök?
2008. okt. 1. 19:23
 12/12 anonim ***** válasza:
88%

szió!

en 10 éve élek együtt a párommal.. nem tudom hanyadik évtől volt tervben az esküvő, valahogy nem is számított.

aztan az egyik esti séta alatt kiderült, hogy a drágám a 10. évfordulónkra tervezi az eskuvot (ekkor eltunk egyutt kilenc eve) :)) orultem, hogy gondol rá, akkor is, ha kívülről ennek semmi nyoma sem volt, nem beszélt róla, meg semmi, szerintem akkor is csak elszólta magát.

én is esküvő után szerettem volna babát, májusban megvolt az eskuvő (lagzi nem, mert egyikunk sem akarta, csak baráti hejehuja :)), és majusban-juniusban ossze is jott a babó.

és ittvagyok, 29 évesen egy 18 hetes, és két napos babával a pocimban. (nem, nem ettem meg :))

szerintem a himnemu egyedek maskepp mukodnek, maskor érnek meg, és ha kolcsonos a szerelem, akkor tényleg nem kell siettetni, eroltetni. szerintem ő is értékelni fogja, hogy nem hisztizel miatta, hgy megértő vagy, stb. vagy csak termeszetesnek veszi, mint sok férfi :))

aki a jogi dolgot mondta, szerintem nincs teljesen igaza, mert az egyutteles (azt hiszem 3 ev utan) majdnem annyira jogosit, mint a hazassag, pl en nem egyszer irtam ala papirt a postasnak, amikor penz jott, vagy valtottam ki csomagot, stb. egy haztartasban elo élettarsi viszony elfogadott.

remélem segítettem, vagy legalább pici reményt adtam :)

és ne higgy azoknak akik azt mondjak azert mert nem vesz el rogton, nem is szeret, szerintem az nagy butaság.

2008. okt. 1. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!