Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Közel 3 év is kevés lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel 3 év is kevés lenne az elköteleződéshez?

Figyelt kérdés

Én és a párom 2 hónap múlva 3 éve leszünk együtt.

Én 19, ő 22.

Semmi gond nincs köztünk, viszont mindenkitől félt engem.

Nem szoktunk sűrűn veszekedni, csak néha azt hiszi, hogy van valami problémám, közben nincs...és amikor ezt el akarom magyarázni neki, feldühödik és egy picit behisztizik, aztán azt mondja, hogy ne hisztizzek. :D

Ez igazából kicsit nevetséges és vicces, de aggasztó is. Megbízom benne, tudom, hogy olyat nem tenne, amivel megbántana.

Néha csinál olyat, hogy mondjuk valamin mosolygok (pl. boltban) és azt mondja fennhangon, hogy hagyjam már abba, meg ha picit lassabban nézelődöm, kicsit lökdös, hogy haladjak már, aztán ha ezt számon kérem tőle, akkor meg hisztizik és letagadja.

Sokszor változik, egyszer tök bújós, máskor pedig inkább munka-munka-munka.

Mindezek ellenére nagyon szeretjük egymást, úgy érzem ő a lelki társam. Minden megtudunk beszélni egymással, bármit elmondhatok neki és ő is nekem, megértsük egymást. Számomra ő az igazi. És imádom a hibáival együtt is, imádom a hibáit is.

Engem az is zavar, hogy nem vagyok biztos abban, hogy ő mit akar.

Kapcsolatunk során 2-szer tudtunk beszélni normális hangnemben beszélni az elköteleződésről.

Sokszor mondta, hogy szeretne engem eljegyezni, hogy számára is fontos ez. Már olyat is mondott, hogy ebben az évben vagy jövőre, volt hogy megkérdezte hogyan reagálnék a kérésre, hogyan szeretném, milyen gyűrűvel képzelem el....

Máskor pedig szerinte ez nem tart össze senkit, ennek nincs értelme, meg ha beszélünk róla leolt, hogy minek akarok erről beszélni.

Nagyon sok ismerősünk már jegyes, aki 1 vagy másfél év után is eljegyezték egymást és olyan elszomorító, hogy ő pedig majdnem 3 év után sem gondolkodik rajta (legalább is szerintem nem gondolkodik rajta).

Én nem szeretném, hogy elsiesse, de mégsem jó ez a bizonytalanság. Rosszul esik, mintha nem is tudná eldönteni és már néha azt sem tudom hol áll a fejem.

Igen, számomra fontos az elköteleződés, és én őt nagyon szeretem! Viszont ez annyira rosszul esik, hogy annyira titokzatos és kiszámíthatatlan ebben a témában. :'(

Úgy éreztem, ezt meg kellett osztanom valakivel.

Ti mit gondoltok? Számítsak komolyabb lépésre vagy ne?

Ha lehetséges, ne provokatív és ne rosszindulatú válaszokat írjatok!

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!

2016. júl. 15. 22:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

19 évesen MELLÉKÁLLÁSBAN osztályvezetőként :D:D:D HAHHAHAHAHA ekkora kamut honnan szedtél?

Egyébként röhej, hogy 19 évesen komolyan gondolod, hogy el kellene jegyeznie... Majd 3-4-5 év múlva hozd fel a témát, kb. akkor lesz aktuális.

2016. júl. 17. 11:51
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen normális válaszokat kaptál, nem volt benne semmi oltogatás. Erre neki állsz ilyen stílusban válaszolgatni. Most szépen bebizonyítottad, hogy mennyire gyerekes, hisztérikus vagy. Nagyon nem való még neked a házasság.
2016. júl. 17. 13:36
 13/20 A kérdező kommentje:

Bocsánat! Elnézést!

DE

Nem hiszem, hogy nekem kellene elsősorban elnézést kérnem!

Lehet, hogy én is "hisztérika" módjára reagáltam, de az igen is eléggé feldühít hogy itt páran a korom miatt felkészületlennek és (igaz burkolva) de kihasználósnak neveztetek!

Ezt most nem tudom miért, de ha nektek jól esik...

Másik meg, hogy mi jogon mondod azt (#11), hogy milyen kamu a munkám?

Az édesapám cégénél dolgozom, és mégegyszer mondom osztályvezetőként. Itt van aki elhiszi, és van aki nem.

De a mi családunkban fontos, és szinte kötelesség kiállni az igazunkkért! Mi ezek vagyunk!

Én tudom mi az a munka, és sajnos sok-sok fiatal nem tudja és sokat nyavajogna, ha kell valamit tenni a cél felé.

Dolgoztam tűző napon, fagyban, szőlőben, gyümölcsösben, fóliában, és én úgy gondolom ez az igazi munka. Máig is, ha van időm megyek és csinálom.

Na és miért?

Mert én nem akarok bekerülni a sok átlag ember közé, akik kerülik a munkát és siránkoznak, ahelyett, hogy dolgozni mennének. (Tisztelet a kivételnek!)

Én becsülöm azokat, akik dolgoznak, akikben van szeretet, akik szülnek és szeretik a gyerneküket, mert ők az igazi emberek!

És iganis ebben a megyében nem egy, nem kettő, hanem közel 30 fiatalt ismerek, akik 15-17 évesek és vagy rájuk erőltetik a gyereket, vagy az ÁNTSZ nem engedi, hogy elvetessék.

Na ők azok, akik sok mindenen keresztül mennek!

És nekik, akiket ideírtam számszerűen van otthonuk, és nem cigányok!

És én nem vagyok rasszista, mielőtt valamelyik kedves itt még ezt is képes lenne kiforgatni!

Nem minket kellene alulbecsülni, hanem először ezt a világot kellene alaposan szemügyre venni!

Sok minden történik azért, akár közvetlen melletted, akár máshol!

És ez most nem csak egy embernek szólt, hanem mindenkinek!

Köszönöm!

2016. júl. 18. 12:55
 14/20 Noren1989 ***** válasza:

Új vagy még gyk-en, nemde?

Nájsz.

Így pláne ne számíts arra, hogy el akar venni bárki emberfia.

26/F

2016. júl. 18. 13:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor sincs értelme ilyen fiatalon összeházasodni, hiába nyavajogsz. Egy 22 éves fiútól nem várhatod el, hogy ilyen komoly lépésre szánja el magát. Akkor sem ha teszem azt valaki ennyi idősen már nagypapa.
2016. júl. 18. 16:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja brávó, attól aztán tudod mi a munka, hogy apád a segged alá tolt a saját cégében egy névleges "osztályvezetői" munkát, ahol semmit nem kell csinálnod.

Ne haragudj már, de fejezd be a hazudozást. 19 évesen semmilyen képesítésed vagy kompetenciád nincs osztályvezetőként dolgozni, tehát ha mégis így van, akkor az csak látszatmunka - mivel a tényleges munkát a jelenlegi képességeiddel elvégezni sem tudnád. Minemellett semmilyen beosztott nem tisztelne vagy nézne fel ez 19 éves "osztályvezetőre", aki apuci kislánya.

2016. júl. 18. 18:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Kvázi a seggecskéd alá toltak egy állást, nem saját erődből érted el. Ezt én a helyedben szégyellném reklámozni.
2016. júl. 18. 18:58
 18/20 anonim ***** válasza:

ebből sem lesz házasság.

a barátod még nem szeretné, korainak gondolja. szerintem teljesen jogosan. még csak 19 vagy. hova sietni? ha tényleg ő a nagy ő, akkor 22-23 évesen is ő lesz az. nem kell elsietni.

az,hogy más barátaidat már megkérték, nem jelent semmit. kiváncsi lennék amúgy,hogy hány barátod van, aki már jegyes és tényleg komolyan gondolják, szervezik már az esküvőt.. gondolom 0. az én ismerettségi körömben is ilyen látszat eljegyzések vannak ennyi idősen. eljegyzik egymást, de esküvőt még nem akarnak pár éven belül. akkor meg mi értelme van?

de javíts ki,hogyha tévedek. ha holnap megkérne, akkor jövőhéten már kezdenétek szervezni,hogy 1-2 éven belül meglegyen az esküvő? ha nem,akkor nem sok értelme van szerintem még.

de úgyis a barátodon is múlik. ha ő még nem kész rá,akkor nem tudsz mit tenni.

egyébként a munkahelyed szép dolog, de tényleg nem kell annyira büszkélkedni vele, mintha önerőből érted volna el.

2016. júl. 19. 19:10
 19/20 anonim válasza:

Én 17 voltam mikor osszejottunk...párom 29... 5 év után kérte meg a kezem...tavaly...de esküvőt csak 18-rá tervezünk.

Én megértem az érzést ami kavarog benned.sokat gondolkodtam meg vivodtam meg stb ezen én is. Magamban meg vele is. Mondjuk annyi a különbség hogy vele erről lehetett beszélni. Mondjuk én nem is dolgozom suli mellett...de ő úgy volt hogy amíg szuleim tartanak el addig nincs házasság...mert ő meg még nem tudna egyedül eltartani ha pl gyerek jönne stb...vagy ha akkor meg dolgozzunk mind2en. Végül visszanezve ez korrekt ez így tőle

Szerintem elobb gondold végig neked miért fontos... ha együtt eltek és boldogok vagytok...mit potolna a gyűrű? Vagy ha nem potolna akkor mi. És ex nyugodtabb pillanatban próbálj vele beszélni. De akkor rendesen meg nyugodtan...stbstb.

2016. júl. 20. 08:42
 20/20 anonim válasza:
*19
2016. júl. 20. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!