Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Közel 3 év is kevés lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel 3 év is kevés lenne az elköteleződéshez?

Figyelt kérdés

Én és a párom 2 hónap múlva 3 éve leszünk együtt.

Én 19, ő 22.

Semmi gond nincs köztünk, viszont mindenkitől félt engem.

Nem szoktunk sűrűn veszekedni, csak néha azt hiszi, hogy van valami problémám, közben nincs...és amikor ezt el akarom magyarázni neki, feldühödik és egy picit behisztizik, aztán azt mondja, hogy ne hisztizzek. :D

Ez igazából kicsit nevetséges és vicces, de aggasztó is. Megbízom benne, tudom, hogy olyat nem tenne, amivel megbántana.

Néha csinál olyat, hogy mondjuk valamin mosolygok (pl. boltban) és azt mondja fennhangon, hogy hagyjam már abba, meg ha picit lassabban nézelődöm, kicsit lökdös, hogy haladjak már, aztán ha ezt számon kérem tőle, akkor meg hisztizik és letagadja.

Sokszor változik, egyszer tök bújós, máskor pedig inkább munka-munka-munka.

Mindezek ellenére nagyon szeretjük egymást, úgy érzem ő a lelki társam. Minden megtudunk beszélni egymással, bármit elmondhatok neki és ő is nekem, megértsük egymást. Számomra ő az igazi. És imádom a hibáival együtt is, imádom a hibáit is.

Engem az is zavar, hogy nem vagyok biztos abban, hogy ő mit akar.

Kapcsolatunk során 2-szer tudtunk beszélni normális hangnemben beszélni az elköteleződésről.

Sokszor mondta, hogy szeretne engem eljegyezni, hogy számára is fontos ez. Már olyat is mondott, hogy ebben az évben vagy jövőre, volt hogy megkérdezte hogyan reagálnék a kérésre, hogyan szeretném, milyen gyűrűvel képzelem el....

Máskor pedig szerinte ez nem tart össze senkit, ennek nincs értelme, meg ha beszélünk róla leolt, hogy minek akarok erről beszélni.

Nagyon sok ismerősünk már jegyes, aki 1 vagy másfél év után is eljegyezték egymást és olyan elszomorító, hogy ő pedig majdnem 3 év után sem gondolkodik rajta (legalább is szerintem nem gondolkodik rajta).

Én nem szeretném, hogy elsiesse, de mégsem jó ez a bizonytalanság. Rosszul esik, mintha nem is tudná eldönteni és már néha azt sem tudom hol áll a fejem.

Igen, számomra fontos az elköteleződés, és én őt nagyon szeretem! Viszont ez annyira rosszul esik, hogy annyira titokzatos és kiszámíthatatlan ebben a témában. :'(

Úgy éreztem, ezt meg kellett osztanom valakivel.

Ti mit gondoltok? Számítsak komolyabb lépésre vagy ne?

Ha lehetséges, ne provokatív és ne rosszindulatú válaszokat írjatok!

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!

2016. júl. 15. 22:33
1 2
 1/20 Noren1989 ***** válasza:
100%

"Nagyon sok ismerősünk már jegyes, aki 1 vagy másfél év után..."

Sose jó más kapcsolathoz hasonlítani a sajátodat.

Párod örlődik, talán. Másfelől egyértelműen nem olyan fontos neki, mint neked. Ha akarsz valamit, beszélgess többet róla vele, de csak tapintatosan. Ne hozd fel, h "nézd, Julit is eljegyezték, engem is ideje lenne már"...

Légy egyenes, mondd el neki, hogy ez fontos számodra, megerősítene téged az összetartozás hitében, stb.

26/F

2016. júl. 15. 22:56
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szamomra nem meglepo h egy 22eves srac meg nem all keszen a hazassagra.Valojaban meg te is valtozni fogsz jo 10evig.
2016. júl. 16. 08:45
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
19 és 22 évesen még a 3 év is borzasztó kevés.. Rengeteget fogtok változni még a következő 5 évben. Az ismerőseidet, akiket 1 év után eljegyeztek, azokat meg megnézheted majd pár év múlva.
2016. júl. 16. 10:33
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Hiába a 3 év, más világ van mint régen, még nagyon fiatalok vagytok. Ha 26 evesen írod ezt ki akkor megértem de még csak 19vagy.... Ne értsd fére én 17voltam mikor összejöttem a férjemmel de eszembe nem jutott 19evesen gyűrűért"sírni", pedig akkor is tudtam már hogy nekem csak ő kell, de mégis örülök hogy csak most házasodtunk össze felnőtt fejjel. Mert akárhogy is nézzük még gyerekek vagytok. Ha dolgoztok és együtt is éltek már akkor is. (ha meg esetleg nem, akkor nem is értem miről beszélünk).
2016. júl. 16. 17:20
 5/20 anonim ***** válasza:
72%

Hàt, szerintem ez a lökdösődés dolog nem normàlis, és az sem hogy teljesen ellentmond sajàt magànak a pasid. És nem beszél veled valami szépen. Hatàrozatlan.

22 évesen màr simàn tudhatja egy pasi, hogy ki mellett akar elköteleződni, az èn férjem is 22 volt mikor hàzasodtunk, de te még nagyon fiatal vagy az ilyesmihez... Jól gondold meg biztosan őt akarod e. A leíràs alapján én pl màr nem lennék vele.

2016. júl. 16. 21:39
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is 19 éves lány vagyok, párom 23 ès mi is 3 éve vagyunk együtt. Hamarosan összeköltözünk és mindketten dolgozunk, viszont gyűrűt még nem várok el tőle, ès ha most kèrne meg, nem is tudom mit mondanèk, mivel szerintem mèg fiatalok vagyunk hozzá, ugyanúgy, mint ahogy ti is.

Nem mondom, mi is beszèlgettünk már az elköteleződésről, ès úgy gondoljuk, hogy kèsőbb akár eljegyzès, házasság is lehet a dologból, de egyelőre jó lesz csak együttélni és megnèzni, hogy milyen csapat vagyunk együtt, a saját lábunkon állva :-) Èn azt mondom, hogy ti is tegyetek így, ne rohanjatok semmivel, az a gyűrű megvár és majd a maga idejèben előkerül, ha valóban jól működtök pár èv múlva is együtt... :-)

2016. júl. 16. 23:05
 7/20 A kérdező kommentje:

Okosak lenni tudtok...

Akkor azt is legyetek okosak megmondani, hogy a 15-16 éveseket miért támogatják annyira, hogy szüljenek?

Ha gyerek gyereket felnevelhet, akkor én és a barátom miért nem lehetünk jegyesek?

Kedveseim...

2016. júl. 17. 00:52
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Te miről beszélsz? Ki támogat 15 éveseket hogy szüljenek? :D Egyébként is, milyen példa ez? Semmi gond nincs köztetek, csak a boltban nekiáll lökdösni csak úgy, és rád szól ha MOSOLYOGSZ? Hát... Nem is tudok erre mit mondani, bár egy 22 éves fiútól nem várnék mást. Az ő korában 95%-nak nem fordul meg a fejében a házasság. Én 23 éves lány vagyok, de ha belegondolok, hogy a korombeli fiúk házasodnak... :D Viccesnek tartom, mert nagyon nincsenek azon a szinten. Azt jó lenne tudnod, hogy mit akar (majd a későbbiekben) de ahogy olvasom, azelől is kitér, úgyhogy nem gondolom, hogy neki ez olyan fontos lenne egyelőre. Az én barátom 32 éves, és 3 és fél éve együtt vagyunk, de még mindig nem történt meg, pedig mi már több, 3 éve együtt is élünk, de én még nem dolgozok, úgy hogy megértem őt. Mint már kérdezték előttem is, ti együtt éltek? Dolgoztok? De hiába oltod le az előző válaszolókat, ne fájjon amit írunk, vagy különben ne tegyél itt fel kérdést. 19 évesen te is nagyon-nagyon fiatal vagy egy ilyen döntéshez, ha tetszik, ha nem.
2016. júl. 17. 04:58
 9/20 A kérdező kommentje:

Igen, együtt elünk másfél éve.

Főiskola mellett dolgozom egy cégnél osztályvezetőként.

És igen, bírom csinálni a kettőt (mivel esti tagozatos vagyok)!

2016. júl. 17. 10:43
 10/20 Noren1989 ***** válasza:

Most mondd, hogy nem erre hajtasz...Bocsáss meg, de az írásod alapján hisztérika vagy. Elhiszem, hogy nem gondol az eljegyzésedre a barátod.

További sok sikert a habos-babos álmod valóra váltásához!

2016. júl. 17. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!