Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most AZT jelenti?
Párommal egy eve èlunk egyutt ket honapot jartunk elotte , gyorsan alakulnak a dolgok. De ugy vagyunk vele jobbigy mint evekig randizgatni es elhuzni az idot, mivel lakva ismerjuk meg egymast.
Ez csak a mi velemenyunk/elmeletunk
Szoval szombaton
voltunk lagziban.
Ugy hallottam aldasat kerte a szuleimtol hogy megkerje a kezem. Onnan tudom h a butus nem figyelt es felhivta anyukajat h elujsagolja ezt neki.es meghallottam.
Amikor elkezdte meselni es leesett mirol van szo odebb mentem nem hallgatoztam tovabb.
Igyis csak foszlanyokat hallottam. De a lenyeget tutira.
Most akkor hamarosan szamithatok egy lanykeresre?
22L
27F
Mindenben osszetartunk.4 eves kapcsolatom alatt sem ereztem ennyire jol magam. Es biztonsagban. Masfel ev utan lehet h korai..de mar nem hiszem h sok meglepetes varna vele kapcsolatban.
Velemenyek? Vajon tenyleg megker ha aldasat kerte a szuleimtol?
Eloszoris koszonom h nem szoltal be a korom miatt.:)
Ti mennyi ideje vagytok együtt???:)
Szerintem is az várható :)
Én is 22 éves vagyok, 2 hete volt az esküvőnk! Az eljegyzésre másfél év után került sor, az esküvőnkkor pedig 2 éves voltunk együtt :)
A kor csak egy szám, ha késznek érzed magad akkor irány az oltár! Mindegy, hogy 6 évet élettársként vagy házasként éltek meg (érzelmi szinten persze egyáltalán nem mindegy), ha teljesen biztosak vagytok a kapcsolatban.
Az jó, hogy 2 év együtt lakás után házasodtok, az azért kell, és igazat adok az elméleteteknek.
Sok boldogságot!!!! (nekünk is kb. egy év múlva lesz az esküvőnk, bár nekünk 8 év után:)
Esélyes a dolog, sok boldogsàgot:) Amúgy szerintem nincs miért aggódnod. Nem mindenkinek kell 5-8 év, hogy érezze a pàrja mellett akar megöregedni. A kor is csak egy szàm. Az érettség a fontos.
Mi pl 1,5 év utàn hàzasodtunk mert így éreztük jónak. A férjem akkor csak 22 éves volt, annyi mint te. Én 25. Ne törődj vele ha esetleg valamelyik rosszindulatú beszól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!