Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői menü házilag?
Barátnőm lagziján kb. 50 fő volt és ott otthonról hozták az ételt.
120-130 fő esetén is működőképes a dolog? 2 embernél többre még nem főztem, fogalmam sincs, hogy egyáltalán kivitelezhető lenne-e ekkora menü elkészítése.
Az a baj, hogy alsóhangon is majd 400.000 forint az étel, és akkor a legolcsóbbat kérjük.
Vagy ezt a költséget semmiképpen nem lehet kikerülni, mert képtelenség ennyi ételt elkészíteni otthon? (a sütiket ki tudjuk adni rokonoknak, de a többi ételre konkrétan ketten vagyunk:S )
Most kezdünk gyűjteni a felhajtásra, igyekszem összeírni a költségeket, amikkel az örömszülőket is meg lehet környékezni:)
Ez nem egyedi ajanlat hanem az aruk:)
Utolso, az ettermek es minden ahol elhangzik hogy valami eskuvore kell akkor egybol mennek feljebb az arak! Elegge irrealis szerintem egy fore 5-6000 ft minimum ar. Ha elmegy az ember etterembe eskuvoi vacsorat tartani bizony ra kell fizetni a diszitesre es mindenre. Ha egy helyen nem akar enni az ember a ceg direkt partyra keszit etelt nem hinnem hogy menza szeru, csak epp ott nem foglalod le a szmelyzetet te magad nincs kieso forgalom miattad amit potolni kell, nem diszit fel neked semmit nem koptatod a tanyerjar evoeszkozet stb...csak es kizarolag a kajat kell megfizetned... Egyes ettermekbe is inkabb hagyjuk etel van..meg szerinted egy fogadasra ceges vacsorata honnan hozzak a kajat...?
23-as vagyok. 1500/fő volt a fentebb írott ár, és nem 1500/ételfogás. Nagy különbség.
Egy esküvőn számít a diszités, az asztal és az ételek diszitése is.
De természetesen mindenki úgy szervezi, ahogy gondolja.
Régen is úgy volt, hogy a családtagok főztek-tálaltak-ugráltak ( az asszonyok-lányok persze), és megoldották házilag.
Igy történt, hogy anyukám nem volt ott a bátyja esküvőjén sem a templomban sem a tanácsházán, és ezt a mai napig emlegeti... ő volt ugyanis a felelős azért, hogy mire hazaér a násznép a lakomára, addigra minden az asztalon legyen... szóval lehet igy is.
23-as igy van nem mindegy hogy van irva ezert irtam igy :
"frissensultek azok atlag 1500ft/fo 😜"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!