Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén leszünk 3 éve együtt a barátommal. Szeritetek megfogja kérni a kezem? (bővebben lent)
Nagyon jól kijövünk egymással,igaz az a kezdeti szenvedélyes érzés már nincsen meg.De! Szeretjük egymást nagyon.Idén végzek az egyetem,és felajánlotta,hogy költözzek hozzá:) Szerintem 3 év nem kevés..ha igazán komolyan vesz és szeret,akkor elvesz.Elvégre benne van már ebben a korban (32 éves)
Szerintetek?
"Nagyon jól kijövünk egymással,igaz az a kezdeti szenvedélyes érzés már nincsen meg.De! Szeretjük egymást nagyon.Idén végzek az egyetem,és felajánlotta,hogy költözzek hozzá:) Szerintem 3 év nem kevés."
HAHHAHHAHAHAHHHAAAAA de buta vagy :D
Egy 32 éves férfi az életben nem fog úgy megkérni egy komolytalan járogatós kapcsolatban, hogy még együtt sem éltek!
Kislány ébredj fel! Most fogtok összeköltözni! Az eljegyzés téma majd olyan 2-3 év múlva válik reálissá...
Te meg gonosz vagy!
Szerintem 3 év nem kevés,és nagyon sokat szoktunk együtt lenni.Biztosan komolyan tervez velem.Egyértelmű,hogy elvesz,csak arra lennék kíváncsi,hogy lehetséges lenne-e az,hogy majd mostanában.:)
Amúgy igen,eddig célozgattam,most meg néha felhozom témának.Szerintetek ezt így jól csinálom?
Szerintem fel kéne nőnöd. Szóval ne cèlozgass, mint az oviban, hanem beszéld meg vele, hogy ő hogy képzeli a jövőjét. Veled, vagy sem. Hàzassàgpàrti e vagy sem. Ès kb mikorra tervezi, mennyi együttélés utàn. Bàr ha magàtól nem lépett eddig......
Marhàra nem azon múlik ki mennyi együttlét, együttèlés utàn hàzasodik, hanem azon kit vàlasztunk és milyen minőségű a kapcsolat.
Ismerek 8év utàn hàzasodott és rà 1 évre elvált embert. 4 évig együtt is éltek esküvő előtt. Ez még önmagàban nem garancia semmire. A kapcsolat minősége a lényeg, hogy mennyire őszinte stb.
Mi pl 1,5 év együttlét utàn hàzasodtunk. (6 hónap együttélés utàn) Nekünk ennyi idő bőven elég volt kiismerni egymàst, mert őszinte a kapcsolatunk, ès a jàràs sem volt szokvànyos. Sokkal több időt töltöttünk együtt mint egy àtlag pàr akik együtt jàrnak. (jóval összeköltözés előtt megvolt a lànykérés). Ha nem tudom hogy el akar venni, össze sem költöztem volna.
Mi 2015 januárban jöttünk össze. Szeptemberben osszekoltoztunk. Közös kasszan vagyunk.
A sokat együtt vagytok nem együttélés
Nah jó azért eljegyzés után nem kötelező 1 hónap múlva összeházasodni.
Eljegyzik egymást (k. sok egy esküvő ha bulit is akarnak), elkezdenek gyűjtögetni a lagzira közben összeköltöznek és 1-1,5 év múlva összeházasodnak.
1-1,5 év együtt lakással már lehet esküdni.
Szóval az inkább éljetek együtt előbb válasz hülyeség, mert úgyis együtt fogtok élni esküvő előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!