Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő utan aktualis az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő utan aktualis az eljegyzés felvetése?

Figyelt kérdés
2008. szept. 19. 18:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Egyet értek az előttem szólókkal. Nem az együtt töltött idő kérdése a házasság vagy az eljegyzés, Bár azért egy idő után "elvárható" szerintem, hogy ne stagnáljon a kapcsolat. Ismerek olyan párt pl. akik együtt vannak már 5éve de még nem is élnek együtt, nem volt eljegyzés semmi. Na akkor elgondolkodnék, mert szerintem mindennek a célja a fejlődés, tehát hogy ne azon a szinten legyünk 5-10éve mint most. nem tudom érthető e, ahogy leírtam. Mi speciel 3és fél éve vagyunk együtt, januárban kérte meg a kezem, 1hónapja volt az esküvőnk.
2008. szept. 20. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
25%
Egy bizonyos idő elteltével már gyanús,ha szóba sem kerül a téma.Beszélni mindenképpen kell róla,szerintem ha a nő veti fel,az sem "elvetetés", de ha két ember már 1-1,5 éve együtt van, teljesen természetes,hogy valamelyikükben megjelenik az igény a jövő feszegetésére.Én nem vagyok szívbajos,már kb 6 hónap urán fel szoktam hozni ezt a témát, beleszaladtam már néhány kapcsolatba,ami sehova sem vezetett,pedig nem akartam vesztegetni az időmet:)A párommal most fogjuk a második évfordulónkat ünnepelni,és Karácsonykor lesz egy éve,hogy eljegyzett.Az sem baj,ha nincs eljegyzés és házasság,csak arról tudjon mindkét fél,és értsen vele egyet.
2008. szept. 20. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
Igazság szerint ezt a fiúnak kellene felvetni, de ha bizonyos idő után ez nem történik meg, én átvenném a kezdeményezést. Persze ez attól is függ, hogy ezalatt a másfél év alatt csak időnként találkozgattok, vagy együtt is éltek egy ideje? Ha nagyon foglalkoztat a gondolat, szerintem kérdezz rá a barátodtól, hogy neki mik a tervei, hogy képzeli a kettőtök dolgát.
2008. szept. 21. 07:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha biztos vagy abban, hogy ő az, akivel meg akarod osztani az életed, ő a másik feled, akkor nincs mire várni. Mert elröpül fölöttetek az élet. Mindig lesz kifogás (pénzhiány, időhiány, tanulnivaló, sok munka...) de ezek nem érnek föl a házasság szintjéig, az ezektől független kell hogy legyen.

(Engem 1 év után kért meg a párom, rá 10 hónapra volt az esküvő. Számomra ez így pot tökéletes volt.)

2008. szept. 23. 10:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi a párommal 2 éve vagyunk együtt.Ő 23 én 20 éves vagyok.A kollégiumban együtt lakunk, és előtte is volt tapasztalatunk hogy milyen együtt élni.Ma jegyeztük el egymást, de nem volt semmi családi izé.Szóltunk a szüleinknek, ők gratuláltak.Szerintem is inkább azon múlik a dolog, hogy mennyi idő telt el együtt...

Mi már régóta beszéltünk az eljegyzésünkről.Én nem hiszek a meglepetésszerű eljegyzésben, hiszen ez két fél döntése.Így nincs semmi kellemetlen elutasítás.Mi nekünk így jó, és nagyon boldogok vagyunk.Hát ez a mi sztorink. :)

Hamarosan megyek ünnepelni a csajokkal :):)

Sok boldogságot mindenkinek!!!

2008. szept. 24. 20:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi 2 éves évfordulónkon jegyeztük el egymást kettesben. Rá fél évre volt nagy családdal megünnepelve.

21 vagyok, párom 22. 3,5 éve vagyunk együtt.

2008. szept. 24. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!