Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szokás-e még, hogy a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokás-e még, hogy a lány eljegyzéskor pecsétgyűrűt ajandékoz a fiúnak? Fiúk, örülnétek neki?

Figyelt kérdés
Párom megkèrte a kezem köves gyűrűvel, ezután együtt kiválasztottuk a jegygyűrűket, amit ugye szintèn ő fizetett a hagyomány szerint. Nemsokára meglesz az eljegyzès a családdal, ahol olvastam ès mondták is, hogy a lány pecsètgyűrűt szokott adni a párjának. Szeretnèk vmit èn is adni neki, ez nagyon rossz ötlet?
2016. jan. 10. 14:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mifelénk nem vagyon volt szokás, de a kövesgyűrű sem, csak a karika.

Szerintem a pecsétgyűrűnek nem is feltétlenül az a célja, hogy hordja, hanem mint vagyon van értéke, az arany ugye időtálló. De ha nem tetszene neki, akkor én valami mást vennék, mondjuk egy jó karórát vagy egy drága tollat gravírozva.

2016. jan. 11. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!