Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mi lehet a háttérben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés
A barátom eddig teljesen házasságellenes volt, most azonban pár napja eljegyzési gyűrűket mutogat, és érdeklődik, hogy melyik tetszik, melyiket kérném. Rákérdeztem, de csak hallgat. Komoly szándék lehet emögött, vagy csak érdeklődik? Nektek mi a tapasztalatotok? Amúgy két és fél éve vagyunk együtt, és az idén fejezzük be az egyetemet. Ő 24, én 21 vagyok.
2016. jan. 9. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme ilyen kérdést feltenni?

Nyilván azért mutogatja és kérdezgeti, hogy melyiket szeretnéd, mert tervei vannak.

2016. jan. 9. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Lelövöd a poént ,pedig ő meg azon van hogy lepjen meg téged.
2016. jan. 9. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Ha annyira meg akarná lepni, akkor pont nem tőle kérdezgetne gyűrűkről kedves 2-ik...
2016. jan. 9. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A pasik bàr nagyon okosnak hiszik magukat, mégsem olyan okosak ezt tudjuk. Valszeg úgy gondolja biztos nem gondolnàl erre, ezért kérdezget àrtatlanul.

Akar vmit, de lehet csak nyàron a suli befejezése utàn lesz belőle vmi szerintem.

2016. jan. 10. 07:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet most hallott a CSOK-ról.
2016. jan. 10. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!