Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neki volt elvárása akkor nekem is lehet hogy szép gyűrűt válasszon nem?
Mindig azzal jött hogy ha lesz komoly, jól kereső munkám (korábban otthonról dolgoztam tisztán 80ezerért, semmi utazás, 6órában fordítottam), akkor eljegyez, mert akkor lesz pénz esküvőre is (piszok nehezen sikerült mert ami lett volna az nem összeegyeztethető volt, nem találkozunk volna soha) oké, lett.
Nézett egy áruházat a neten és mutatott (választott) egy nemesacél gyűrűt, megkérdezte hogy tetszik-e amire én nemet mondtam, nem tetszik és megsértődött...
Neki könnyű volt mondani egy helyen dolgozik amióta gyakorlatra ment oda és középvezető lett...
milyen kapcsolat az ahol az Adok-Kapok megy.
meghívhatsz 100embert ha lepippantod?
te szülsz ha vesz egy kocsit?
Ezt nem tudom :\ ő nem visel semmilyen ékszert, csak karórát, amiből elég drága van neki.
De ha megkérdezek valamit, benne van a pakliban a nemleges válasz is (ne tedd fel a kérdést, ha nem bírod elviselni a választ) nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!