Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha neki volt elvárása akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha neki volt elvárása akkor nekem is lehet hogy szép gyűrűt válasszon nem?

Figyelt kérdés

Mindig azzal jött hogy ha lesz komoly, jól kereső munkám (korábban otthonról dolgoztam tisztán 80ezerért, semmi utazás, 6órában fordítottam), akkor eljegyez, mert akkor lesz pénz esküvőre is (piszok nehezen sikerült mert ami lett volna az nem összeegyeztethető volt, nem találkozunk volna soha) oké, lett.

Nézett egy áruházat a neten és mutatott (választott) egy nemesacél gyűrűt, megkérdezte hogy tetszik-e amire én nemet mondtam, nem tetszik és megsértődött...

Neki könnyű volt mondani egy helyen dolgozik amióta gyakorlatra ment oda és középvezető lett...

2016. jan. 4. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

milyen kapcsolat az ahol az Adok-Kapok megy.

meghívhatsz 100embert ha lepippantod?

te szülsz ha vesz egy kocsit?

2016. jan. 4. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nektek sem való kapcsolat.
2016. jan. 4. 15:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt hittem az anyagi biztonság miatt szeretné; hogy legyen pénz és akkor lehet normálisan minden. Aláírom kell,de hogy utána meg így...
2016. jan. 4. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Mostanában divat lett a nemesacél, nem lehet hogy neki tényleg az tetszett?
2016. jan. 4. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
te tudod hogy tényleg tetszik - e neki, vagy csak minél olcsóbban le akarta tudni, és azért pont nemesacél.
2016. jan. 4. 18:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Ezt nem tudom :\ ő nem visel semmilyen ékszert, csak karórát, amiből elég drága van neki.

De ha megkérdezek valamit, benne van a pakliban a nemleges válasz is (ne tedd fel a kérdést, ha nem bírod elviselni a választ) nem?

2016. jan. 4. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem gondold át a vele való kapcsolatod, mert eléggé sántít. Beszélgetnetek kellene, nem játszmázni.
2016. jan. 4. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!