Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Legénybúcsú lehet, leánybúcsú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsú lehet, leánybúcsú nem?

Figyelt kérdés
Párommal igen gyakran vita téma a legénybúcsú/lánybúcsú témakör.Engem nagyon zavarna, ha lenne egy táncos lány a buliján, de ha szeretné, nyelnék egyet és elfogadnám..Ő viszont teljes mértékben tiltakozik ellene, hogy nekem legyen táncos fiúm.A legjobban azt szeretné, ha én otthon ülnék mialatt ő szórakozik.Pedig szerintem amit neki lehet, azt nekem is.Vagy tévednék?
2010. márc. 25. 14:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Na a pasi már most kezdi pedig még össze sem házasodtatok. Uralkodó típus, majd ő megmondja mit csinálj, hogyan élj. Én elgondolkoznék a helyedben az esküvőn, mert ez csak rosszabb lesz és a pasi is egyre több mindent enged meg magának, neked pedig egyre kevesebbet.
2010. márc. 25. 15:45
 22/29 anonim ***** válasza:
93%
Tudod mit? Nem kell se legény- se lánybúcsú és meg van oldva a probléma.
2010. márc. 26. 19:20
 23/29 anonim válasza:
100%
Egyetértek az utolsóval.
2010. márc. 26. 19:38
 24/29 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy az lesz....:D
2010. márc. 27. 10:52
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

van egy munkatársam, igaz ők nem házasok a párjával. Na ott a pasi kb olyan mint a párod. A csaj nem mehet sehova, se céges vacsira, se velünk szórakozni, nem vezethet, még levegőt sem vehet egyedül. Csak női konditerembe járhat és amikor a pasi este(éjjel) dolgozik a csajnak a szüleinél kell lenni, nem maradhat egyedül otthon.... Na kb neked is ilyen jövőt jósolok...

Tudod mikor csinálná meg ezt velem vki... Ha hagyod magad, ez csak rosszabb lesz. Egy kapcsolatban mkét fél egyenrangú, amit szabad neki, azt szabad neked is. Az meg mindent elmond róla, hogy annak ellenére, hogy neked tiltja, ő az orrod alá dörgöli, hogy csaj fog neki táncikálni. Igazi szemét!

2010. márc. 27. 23:11
 26/29 anonim ***** válasza:
az egyik félnek van, akkor a másikak is legyen. Ebből ne legyen vita. Vagy ha mégsem tudnak dülőre jutni, akkor ne legyen egyiknek sem! Vagy közössen rendezzék meg
2010. márc. 29. 08:36
 27/29 anonim ***** válasza:

Egy igazi önző, szemét és uralkodó típus pasid van. Én a te helyedben nem házasodnék össze vele.

Ha mégis ezt a hibát el akarod követni, beszéljétek meg. Vagy lesz, vagy nem, ha lesz, akkor neked is!

Ne add alább! És nem gyerekes, te is hívj jó kis táncosfiúkat!

26.L

2010. márc. 29. 17:52
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha meg nem lesz mégse leánybúcsú, sem legénybúcsú, ezen fogtok balhézni :(
2010. ápr. 4. 19:20
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem magatok szervezitek, így a legénybúcsú a fiúkon a leánybúcsú a lányokon múlik. VAgyis őket lehet felelősségre vonni. Tehát, ha Neked rendelnek fiút és a párodnak ez nem tetszik, mondhatod, hogy Te nem tehetsz róla, nem tudtad!
2011. aug. 11. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!